16η Χορωδιακή Συνάντηση Δήμου Ηλιούπολης





"Η ετήσια Χορωδιακή Συνάντηση, που προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία στους δημότες μας και τη δυνατότητα στις χορωδίες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, και να συναντηθούν με μουσικά σχήματα και ανθρώπους, που έχουν τις ίδιες ευαισθησίες, αποτελεί πλέον έναν σημαντικό θεσμό για την πόλη μας.

Το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του Άλσους Δ. Κιντής, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε χορωδιακά σύνολα από το Δήμο μας και από άλλους Δήμους, σε ένα πρόγραμμα με επιλεγμένα τραγούδια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Οι χορωδίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά σ’ αυτή την ιδιαίτερη βραδιά είναι:
Το ΝΕΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, υπό τη διεύθυνση της Βαρβάρας Κουτίβα. Πρόκειται για ένα τετράφωνο χορωδιακό σχήμα, με 14  μέλη, που αποτελείται από φοιτητές και επαγγελματίες. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε εκδηλώσεις του Δήμου μας, αλλά τα μέλη του συχνά συνοδεύουν τη Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης στις εμφανίσεις της σε άλλους Δήμους της Ελλάδας.
Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, με μαέστρο τον συνθέτη, καθηγητή ανωτ. θεωρητικών και σύνθεσης Κώστα Θ. Ευαγγελάτο. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συναυλιών, εκδηλώσεων και χορωδιακών φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ενώ έχει κυκλοφορήσει και CD με χορωδιακά τραγούδια. Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει έργα από όλες τις περιόδους της δυτικής μουσικής (Αναγέννηση, Μπαρόκ, Κλασσικισμός, Ρομαντισμός), όπως επίσης και διάφορα είδη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, της δημοτικής μας παράδοσης, καθώς και αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες δημιουργούς.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, υπό τη διεύθυνση της Βαρβάρας Κουτίβα, είναι μια 50μελής τετράφωνη χορωδία, με πλούσιο ρεπερτόριο, που της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται σε προσκλήσεις άλλων χορωδιών και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις τους. Έχει επίσης συμμετάσχει σε διεθνείς συναντήσεις χορωδιών και έχει παρουσιάσει τη δουλειά της στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου-αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη, στο ρεπερτόριο της οποίας περιλαμβάνονται έργα Ελλήνων συνθετών και στιχουργών και  θεματικά αφιερώματα κυρίως σε μεγάλους Ελληνες συνθέτες, ενώ έχει συμμετάσχει και πρωτοστατήσει σε μεγάλες χορωδιακές διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεσθε στον «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. – Γρ. Γρηγορίου», τηλ. 210 9940699."


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ