Γλυφάδα :Σε εξέλιξη το πρόγραμμα έργων



Η Δημοτική Αρχή της Γλυφάδας συνεχίζει τις προγραμματισμένες ενέργειες για τη βελτίωση των υποδομών της Πόλης με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Μετά την τοποθέτηση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής στο πάρκο επί των οδών Σ. Βέμπο & Παλμύρας, που δίνουν τη δυνατότητα της ελεύθερης άθλησης στους κατοίκους της περιοχής, ξεκίνησαν ήδη και οι εργασίες δημιουργίας παιδικής χαράς στον ίδιο χώρο.
Με κύριο στόχο την διασκέδαση των παιδιών τοποθετούνται στο πάρκο 4 κούνιες (2 παίδων & 2 νηπίων), 2 ξύλινες τραμπάλες, 2 ζωάκια ελατήρια, ένα όργανο αναρρίχησης, μια τσουλήθρα, αλλά και ένα σύνθετο παιχνίδι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από πολλά παιδιά.
Για την ασφάλεια των παιδιών ο χώρος έχει περιφραχθεί και στη βάση όλων των παιχνιδιών έχει τοποθετηθεί επίστρωση ελαστικών πλακών.
Στο συνολικότερο πρόγραμμα έργων που αφορούν στη βελτίωση και την ανάπλαση χώρων, εντάσσεται και το έργο κατασκευής δρόμου ήπιας κυκλοφορίας – πεζόδρομου, μεταξύ των οδών Αριστείδου και Βενεζουέλας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.  









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ