Κ. Κόκκορης «Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν αρχίσει»


 Την  Συζήτηση  με τους Δημότες της Πόλης της Γλυφάδας συνέχισε ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Κώστας Κόκκορης προκειμένου να καταρτιστεί το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.
Πλατεία Αγ. Παύλου, Πλατεία  Κοιμήσεως  της Θεοτόκου, Πλατεία Ξενοφώντως ήταν στο Πρόγραμμα της  εβδομάδας που πέρασε. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας  πληροφόρησε τους Δημότες για το σημείο που βρίσκονται τα έργα του Δήμου, συζήτησε με τους κατοίκους των περιοχών, κατέγραψε τα αιτήματα τους, που για πρώτη φορά θα απαντηθούν προσωπικά. Τηλεφωνικά και γραπτά για τη λύση ή μη του προβλήματος .
Ο Κ. Κόκκορης μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους πολίτες που έκαναν τις  δυο Πλατείες της Πόλης και τόνισε ότι είναι τιμή για μια Δημοτική Αρχή να την εμπιστεύονται οι πολίτες της.
«Το νεκροταφείο θα γίνει θέλουν δεν θέλουν» απάντησε σε σχετική ερώτηση .Το νεκροταφείο δεν το θέλουν , τα 500 παράνομα σπίτια δεν τα είδαν; Και συνεχίζοντας  ανέφερε μικροκομματικά συμφέροντα ή πολιτική, ακόμα και συμφωνία  με τους καταπατητές.!. Ας έρθουν μαζί μας σε αυτό..Το ζήτημα του θανάτου είναι κοινό για όλους..
Εντός των ημερών ταχτοποιείται το ζήτημα των μονοδρομήσεων καθώς και των ταμπελών στην Πόλη.
Στον τομέα του πολιτισμού ο Δήμαρχος  εξήγγελλε την αποπεράτωση του Παλαιού Δημαρχείου όπου και θα στεγαστεί το νέο Πολιτιστικό Κέντρο. Την συνέχιση των δράσεων στα διάφορα τμήματα του, αλλά και  την ανασκαφή που γίνεται  στα Αστέρια προκειμένου να έρθει στο φως η ιστορία της Γλυφάδας.
Στον Αθλητικό Τομέα ανέφερε την σκέπαση του Γηπέδου της Τερψιθέας με μπαλόνι, καθώς και τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων .Τη βοήθεια του Δήμου στους Αθλητικούς Συλλόγους, αλλά και την δημιουργία των  αθλητικών  Υπαίθριων Γυμναστηρίων που έχει πραγματοποιηθεί σε όλη την Γλυφάδα
Η περίφραξη των παιδικών χαρών έχει ήδη τελειώσει ,προκειμένου να προστατευτούν τα παιδιά από διάφορους κινδύνους .
Στον Τομέα του Κοινωνικού Χαρακτήρα της Γλυφάδας ανήγγειλε την δημιουργία  Δημοτικού Ιατρείου και φαρμακείου, τον δωρεάν εμβολιασμό παιδιών , αλλά και την ίδρυση Δημοτικού  Παντοπωλείου και την εκμετάλλευση χώρου για την ίδρυση δωρεάν  Κατσαρόλας στους άστεγους.




Ο Δήμαρχος απάντησε σε ερωτήσεις των πολιτών που ξεχώρισε η παρουσία της νεολαίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ