Δημοτικό συμβουλιο στην Γλυφάδα




Δημοτικό Συμβουλιο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  και ώρα 8 00στη Γλυφάδα όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα


1.     Επί της έκθεσης 4ου τριμήνου του έτους 2012 (η με αρ. 14/2013 Α.Ο.Ε.).

2.    Έγκριση της με αρ. 2/2013  απόφασης του Ν.Π.Π.Δ. “Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (Κ.Α.Π.ΠΑ.)”, που αφορά – Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Ν.Π. Κ.Α.Π.ΠΑ. Γλυφάδας  έτους 2013-.

3.    Έγκριση της με αρ.  3/2013   απόφασης του Ν.Π.Π.Δ. “Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (Κ.Α.Π.ΠΑ.)”, που αφορά - Ψήφιση προϋπολογισμού του Ν.Π. Κ.Α.Π.ΠΑ. Γλυφάδας οικ. έτους 2013-.

4.    Λήψη απόφασης για ίδρυση  και λειτουργία Κέντρου δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Γλυφάδας.


5.    Προκήρυξη διαγωνισμού για επιλογή συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης για το πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ”.

6.    Καθορισμός του ανωτάτου ορίου του χρηματικού ποσού, που μπορεί να διατηρείται σε μετρητά στο Δημοτικό Ταμείο κατά το τρέχον έτος 2013.

7.    Διαγραφή από χρηματικό κατάλογο μισθώματος λόγω λύσης της μίσθωσης δημοτικού ακινήτου –οικοπέδου επί της οδού Λ. Βουλιαγμένης (στη συμβολή με την οδό Αλκιβιάδου).

8.    Αποδοχή ποσού 643.552,78 ευρώ, που αντιστοιχεί στο Δήμο μας από χρηματοδότηση ΕΣΠΑ του έργου “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ” με κωδικό ΜΙS 373830 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “ΑΤΤΙΚΗ”.

9.    Διαγραφή εν μέρει οφειλής της κ. ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑΣ από μίσθωμα δημοτικού περιπτέρου.

10.  Επί αιτήματος της ΣΑΜΑΝΤΖΗ Ι. ΖΩΗΣ αναφορικά με μείωση του μισθώματος του δημοτικού περιπτέρου της κοινόχρηστης νησίδας   Γρ. Λαμπράκη.

11.  Λήψη απόφασης αναφορικά με μετακίνηση της καντίνας, που βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με τη Γρ. Λαμπράκη.

12.  Ανατροπή αναλήψεων υποχρέωσης έτους 2012.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ