Της τρέλας το Γλυκό Έδεσμα.. ΛΕΝΑ ΚΑΤΣΟΜΙΤΗ



Mε μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Γλυφάδας, η παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Λένας Κατσομίτη, Γλυφαδιώτισσα, με τίτλο  «Της Τρέλας το Γλυκό Έδεσμα» των εκδόσεων «ΗΡΙΔΑΝΟΣ», το οποίο πωλείται σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία .
Η εκδήλωση στέφτηκε με επιτυχία αφού το κοινό που συγκεντρώθηκε στην κατάμεστη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφραζε τον ενθουσιασμό του για την ποιότητα των εισηγήσεων των ομιλητών, για την παρουσία της συγγραφέως αλλά και για το ύφος της γραφής της, το οποίο χαρακτηρίστηκε πρωτότυπο, τολμηρό αλλά και συγκινητικό. Μεταξύ των παρευρισκόμενων, παρέστησαν τοπικοί αξιωματούχοι και άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου και των τεχνών.
Στην εκδήλωση την οποία συντόνισε ο Αντιπρόεδρος  του Κ.Α.Π.Π.Α., Δημήτρης Τσακίρης., σχετικά με το βιβλίο μίλησαν: η κα Κίρκη Κεφαλέα, Επίκουρη Καθηγήτρια Συγκριτικής Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, οποία παρουσίασε διεξοδικά το βιβλίο κατατάσσοντας το, στον μεταμοντερνισμό,  η κα Αιμιλία Πανάγου, Ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια συστεμικής ψυχοθεραπείας, η οποία παρουσίασε την ψυχαναλυτική διάσταση του βιβλίου, ο κος Γιάννης Παπαγιάννης, συγγραφέας που παρουσίασε τις διακειμενικές λογοτεχνικές αναφορές του βιβλίου  και η κα Λένα Κατσομίτη, συγγραφέας του βιβλίου. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η επίσης Γλυφαδιώτισσα ηθοποιός :Έλενα Τυρέα.

Την  εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης, όπου και ανακοίνωσε ότι παρόμοιες εκδηλώσεις συμπολιτών μας σύντομα θα αποκτήσουν τον δικό τους χώρο στο κτήριο του παλιού Δημαρχείου. 


 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΝΑ  ΚΑΤΣΟΜΙΤΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 όπου ζει και εργάζεται. Έχει αποφοιτήσει από τη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας (υποτροφία- Faculté de Pharmacie -Université Paris XI). Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές με άριστα στις Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και στο Ευρωπαϊκό Πολιτικό Δίκαιο με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά Συστήματα Κοινωνικής Ασφάλισης στο Βέλγιο (Catholic University of Leuven). Σπούδασε Δημιουργική Γραφή, αρχικά στο «Κέντρο Δημιουργικής Γραφής» της Χριστιάνας Λαμπρινίδη στην Αθήνα και στη συνέχεια σε συνεδρίες με τη Χριστιάνα Λαμπρινίδη στο Άμστερνταμ. Μιλάει και γράφει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Το 2012 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Της τρέλας το γλυκό έδεσμα»







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ