17 Νοεμβρίου 2014

Παρθενων Α. Γλυφαδας Εκδήλωση για τα 400 χρόνια από τον θάνατο του Ελ Γκρεκο Όμως οι δραστηριότητες του Συλλόγου συνεχίζονται. Η επόμενη εκδήλωση αφορούσε τα400 χρόνια από τον θάνατο του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, του ΕΛ Γκρεκο. 
.

Όμως οι δραστηριότητες του Συλλόγου συνεχίζονται. Η επόμενη εκδήλωση αφορούσε τα400 χρόνια από τον θάνατο του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, του ΕΛ Γκρεκο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Βούλας η ΑΠΩΛΛΟΝΙΑ.  Η Πρόεδρος Μαριάννα Μαυραγάννη, ο Στέφανος Χατζηστεφάνου και ο ηθοποιός Μενέλαος Ντάφλος , σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Παρθενώνα Βασίλη Διαμαντή στην προβολή των σλάιντς ,μας ταξίδεψαν στη ζωή, και  το έργο  του Μεγάλου καλλιτέχνη

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Βούλας η ΑΠΩΛΛΟΝΙΑ.  Η Πρόεδρος Μαριάννα Μαυραγάννη, ο Στέφανος Χατζηστεφάνου και ο ηθοποιός Μενέλαος Ντάφλος , σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Παρθενώνα Βασίλη Διαμαντή στην προβολή των σλάιντς ,μας ταξίδεψαν στη ζωή, και  το έργο  του Μεγάλου καλλιτέχνη0 comments :

Δημοσίευση σχολίου