16 Νοεμβρίου 2014

Το Θεατρικό της Ν. Ευρυάλης έθεσε ψηλά το πήχη στο ερασιτεχνικό θέατρο

«Ο Πιντερ οι Αλήθειες και το θηρίο» του Νομπελίστα και ακτιβιστή Χάρολντ  Πίντερ ανέβασε το Θεατρικό Τμήμα του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου της «Ν. Ευρυάλης Γλυφάδας».
Μια συνάντηση του χτές του σήμερα αλλά και του αύριο, που περιέγραψε το παράλογο της λογικής ενός δύσκαμπτου και απάνθρωπου συστήματος που δεν λαμβάνει υπ όψιν του τον άνθρωπο αυτόν καθ αυτόν.
Μια ευρηματική εισαγωγή, απίθανα σκηνικά
αλλά και η  εξαιρετική απόδοση των ηθοποιών, καθώς κάτω από τις οδηγίες του  σκηνοθέτη  Φώτη Κεπελη που απέδωσε το  έργο με μια εξαιρετική τεχνική αλλά  και σκηνική παρουσία.
Τα σκηνικά του Γιώργου Λαμπράκη ‘έδεναν» απόλυτα στο σκηνικό του έργου είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει στο  Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη όπου και ανέβηκε η παράσταση.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Ευρυάλης κ. Στέλλιος Κατωμέρης που είχε την επιμέλεια της παραγωγής δεν σταμάτησε να λαμβάνει συγχαρητήρια και μαζί  με την Ταξιαρχούλα Σακκά Αντιπρόεδρο φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.(φωτο)
Μια εκπληκτική παράταση που  με τεράστια επιτυχία που το αποδεικνύουν οι εφτά παραστάσεις που δόθηκαν αλλά και οι δεκάδες άνθρωποι που τις παρακολούθησαν.
Από εμάς συγχαρητήρια


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου