Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 30, 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ,Κ. ΛΥΓΝΟΥ,Κ. ΠΑΞΙΝΟ,Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣΣΣΣΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Εικόνα
Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 19:00 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (δίπλα στο δημαρχείο) θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: AΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

            Με το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής Κώστα Σεφτελή και του Διοικητή του 7 ου   Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Επιπυραγού Γεώργιου Παλιούρα, τη συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος και την πολύτιμη αρωγή δημοτικών συμβούλων, του υπευθύνου πολιτικής προστασίας του Δήμου Γεώργιου Μαυρουδή, της Δημοτικής μας Αστυνομίας,   καθώς και των εθελοντών της Εθελοντικής Υπηρεσίας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου μας, αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που έλαβαν χώρα χθες και στην πόλη μας.

Γλυφάδα:Προβλήματα από την νεροποντή

Εικόνα
Δεκάδες κήσεις έχει δεχτει η Πυροσβεστική πυροσβεστικήγια απάντληση υδάτων μέχρι αυτή την ώρα από πολλές περιοχές της Αττικής μεταξύ των οποίων και η Γλυφάδα  όπου εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.  Ένα δέντρο που βρίσκεται στην οδό Ζέπου καταπλάκωσε δύο αυτοκίνητα, ενώ στην συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Περγάμου, έχουν ακινητοποιηθεί αυτοκίνητα από τα νερά που έχουν συσσωρευτεί στο οδόστρωμα.  

ΓλυφάδαΟι δημοτικοί σύμβουλοι που θα εκπροσωπήσουν το Δήμο στο ΣΠΑΥ

Εικόνα
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εξελέγησαν να εκπροσωπήσουν Τον Σύλλογο Δασοπροστασία και Ανάπτυξης Υμμητου είναι: Από την Διοικούσα Παράταξη 'Δυνατή Γλυφάδα οι Δημήτρης Τσαμπίρας και Δημήτρης Αγγελάτος. Από την Παράταξη 'Μαζί για την Γλυφάδα ο κ. Στέλλιος Θεοδοσόπουλος

MOV004

Εικόνα

MOV002.MOD ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εικόνα

Γυμναστικός Συλλογος Ευρυάλης

Εικόνα
Θα θέλαμε  να σας προσκαλέσουμε στην κοπή της πίτας μας, που θα γίνει την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11:30 π.μ. στο ξενοδοχείο FENIX (Αρτεμισίου 1-3 Γλυφάδα) κατά τη διάρκεια της οποίας θα γιορτάσουμε και τη συμπλήρωση των 25 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας.

Γενική απογραφή κτιρίων από 1 έως 28 Φεβρουαρίου και πληθυσμού από 30 Μαρτίου έως 13 Απριλίου 2011.

Εικόνα
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), στο πλαίσιο των εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών υποχρεώσεών της, διενεργεί τις Γενικές Απογραφές Κτιρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών 2011. Η Απογραφή Κτιρίων θα διεξαχθεί από 1 έως 28 Φεβρουαρίου 2011 και α ντικείμενό της είναι η καταμέτρηση όλων των κτιρίων της Χώρας, με αναφορά στη βασική τους χρήση, στο ιδιοκτησιακό τους καθεστώτος και σε άλλα χαρακτηριστικά τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ελληνικού – Αργυρούπολης,

Ο Δήμος  το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας διοργανώνουν Συζήτηση για τις Δημόσιες Συγκοινωνίες τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. στο πολιτιστικό – συνεδριακό κέντρο «Μ. Θεοδωράκης». Όχι στη συγκοινωνιακή υποβάθμιση του δήμου μας Ναι σε ένα σύγχρονο & αξιόπιστο δημόσιο δίκτυο μαζικών μεταφορών

Ηλιουπολη:Απόφαση Δ.Σ. για το θέμα συγχωνεύσεων σχολείων

Εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25/1/11, για το θέμα των συγχωνεύσεων σχολείων στην πόλη μας. Φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας (σύλλογοι γονέων και εκπαιδευτικών) παρέστησαν στη συνεδρίαση, και έλαβαν το λόγο κατά τη συζήτηση του θέματος, εκθέτοντας τις ανησυχίες τους για την ενδεχόμενη υποβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, λόγω της σύμπτυξης σχολικών μονάδων.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» Επετειακή γιορτή δέκα χρόνων και κοπή πίτας

Εικόνα
  Την Κυριακή στις 31 Ιανουαρίου Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας «Ο Προφήτης Ηλίας» πραγματοποίησε με επιτυχία την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, σε ένα   ιδιαίτερα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, μια και συνέπεσε με την συμπλήρωση δέκα χρόνων απ’ την ίδρυση του Συλλόγου. Με το ξεκίνημα της εκδήλωσης παρουσιάσθηκαν οι λόγοι και το ερέθισμα που έκανε κάποιους ανθρώπους να τολμήσουν να ξεκινήσουν αυτή την προσπάθεια.

Με επιτυχία η κοπή της Πίτας του Συνδυασμού «Μαζί για τη Γλυφάδα».

Εικόνα
 Στο Δημαρχιακό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδυασμού «Μαζί για τη Γλυφάδα».  Ο επικεφαλής του συνδυασμού, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης , ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και επισήμανε   ότι «δεν έχασε στις εκλογές η Παράταξη ότι η Γλυφάδα έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει μια διοίκηση που θα γύριζε σελίδα για την πόλη».

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-ημερίδα, για τους Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Μητροπολιτικής της περιφέρειας που διοργάνωσε ηΙερά Μητρόπολη Γλυφάδαs

Εικόνα
Για 8η συνεχή χρονιά η  Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, διοργάνωσε εκδήλωση-ημερίδα, για τους Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Μητροπολιτικής της περιφέρειας, αλλά και με συμμετοχή πολλών μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών. Μετά την Θ. Λειτουργία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας και πριν ξεκινήσει η ημερίδα δόθηκε πρωινό σε όλους που είχαν προσέλθει στο συνεδριακό κέντρο ATTICA Centre, όπου και η ημερίδα. Ακολούθησε, υπό του Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Παύλου δέηση για την επιτυχία της ημερίδας με θέμα : «Οικονομική κρίση ή κρίση Παιδείας;».

Ομιλια Κώστα Κόκκορη στην Κοπή της Εθιμοτυπιής Πίτας της Παρατάξεώς του

Εικόνα