Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 12, 2012

Με επιτυχία κοπή της Πίττας των Δημοτικών Παρατάξεων Ελληνικού-Αργυρούπολης Αγώνας για το μέλλον , Σύγχρονη Πόλη και Αναγέννηση .

Εικόνα
  Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίττας των Δημοτικών Παρατάξεων Ελληνικού-Αργυρούπολης   Αγώνας για το μέλλον , Σύγχρονη Πόλη και Αναγέννηση . Η εκδήλωση έγινε στο Α Καπη Αργυρούπολης . Παρευρεθηκαν οι προεδροι των συγκεκριμενων παραταξεων Γιάννης Κωσταντατος , Χάρης Πασβαντιδης και Γιάννης Τσαπραλης . Την εκδηλωση παρακολουθησε πληθος κοσμου , μεταξυ των οποιων νυν και πρων δημοτικοι συμβουλοι . Στους λογους που εκφωνησαν οι τρεις αρχηγοι περα απο τις καθιερωμενες ευχες , αναφερθηκαν στην ενωση των παραταξεων τους σε μια παραταξη για το καλο της πολης .. Τιμολέων Πάγκαλος

Αποκριατικο Παρτι απο την Ενωση Ποντίων Γλυφάδας

Εικόνα

Δεντροφυτευση απο τον Σύλλογο "Ώρα για Δράση"

Εικόνα
 O Περιβαλλοντικος Συλλόγος Αττικής "Ώρα για Δράση" πραγματοποιεί  δράση δενδροφύτευσης, στην Άνω Γλυφάδα την Κυριακή 19/02/12 και ώρα 10:00 πμ. Για οποιαδήποτε πληροφορία θα θέλατε μπορούμε να επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6986256573. Θα χαιρόμασταν να σας συναντήσουμε στη δράση.

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης μεταναστώ

Εικόνα
 Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης μεταναστών με στόχο τον επαναπατρισμό τους το οποίο υλοποιήθηκε από το Δήμο Γλυφάδας και το προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας τριών ημερών πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του καθηγητή υδατοκαλλιεργειών του Τμήματος Ιχθυοκομίας-Αλιείας του ΤΕΙ Ηπείρου Γιάννη Πάσxου καθώς και δύο εξειδικευμένων επιστημόνων του χώρου της ιχθυοκαλλιέργειας Κ. Περδικάρη και  Α.Χαντζαρόπουλου.          Στόχος του προγράμματος ήταν η εκπαίδευση 15 μεταναστών από την Ακτή Ελεφαντοστού στην Ιχθυοκαλλιέργεια και στη συνέχεια ο επαναπατρισμός στη χώρα τους, όπου θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε νέες και σε υφιστάμενες ιχθυοπαραγωγικές μονάδες. “Οι εκπαιδευόμενοι θα επιστρέψουν στη χώρα τους όπου θα εργαστούν στον συνεταιρισμό που ίδρυσε η οργάνωση μας Ελληνική Δράση Αφρικής με την επωνυμία Ελλάς και έτσι θα μπορέσουν να ζήσουν αξιοπρεπώς τις οικογένειες τους. Είναι

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ποιμενάρχου κ. Παύλου,

Εικόνα
 Την Κυριακή του Ασώτου  διαβάστηκε σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β., ευχαριστήριο μήνυμα του Ποιμενάρχου τους κ. Παύλου, στο οποίο επαινεί και ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Σταθμού «SKAI» και στο Πρόγραμμα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». Στο μήνυμά του ο Σεβασμιώτατος επισημαίνει ότι, από την στιγμή που λειτουργεί το πρόγραμμα ( από τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι και σήμερα), έχουν συγκεντρωθεί περίπου 15 τόνοι τροφίμων μακράς διαρκείας λήξεως και ήδη έχουν διατεθεί πολλές ποσότητες, είτε δια της κοινωνικής Υπηρεσίας της Μητροπόλεως, είτε δια των σισιτίων, είτε δια των Τραπεζών τροφίμων των Ενοριών, στους εμπερίστατους αδελφούς μας. Η επιστολή αναλυτικά του Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, έχει ως εξής :