Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 11, 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΑΡΓΕΝΟΝ» ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ

Εικόνα
  Με μεγάλη επιτυχία σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και ποιότητα γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας   ο Σύλλογος Μικρασιατών Γλυφάδας   το <<ΑΡΓΕΝΟΝ» Η   γιορτή ξεκίνησε με ομιλία της Προέδρου κ. Μαίρης Παπάζογλου και του κ. Νίκου Παπάζογλου. Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος ως Επίτιμος Πρόεδρος, Μικρασιάτης γαρ, μίλησε για την μητέρα , αλλά και για τις δικές του εμπειρίες   για τον ρόλο της μάνας..Ενας υπέροχος και συγκινητικός λόγος, βγαλμένος μέσα από την ψυχή του Μητροπολίτη. Ένα λουλούδι, ένα ευχαριστώ, μια επιβράβευση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «..Ουδέποτε μέχρι σήμερα ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου που υπερψηφίσαμε την εν λόγω αγορά όπως σκοπίμως και ψευδώς κάποιοι διέρρευσαν!»

Εικόνα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος – π. Αντιδήμαρχος , επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ’’ πό τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την Παράταξη του κ. ΓΙΩΡΓΟΥ   ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,   κ. Γιώργο Αγγελόπουλο ζητήσαμε να μας ενημερώσει σχετικά με την πορεία της δικαστικής διερεύνησης στην υπόθεση των ‘‘οικοπέδων Παπαδημητρίου’’ μετά από σχετικές δημοσιεύσεις στον τύπο περί παραπομπής των Δημοτικών Συμβούλων που ψήφισαν την αγορά για βαρύτατα αδικήματα. Ο κ. Αγγελόπουλος μας έδωσε την παρακάτω απάντηση: