Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 22, 2012

Επαγγελματικός προσανατολισμος απο το 6ο Λύκειο Γλυφάδας

Εικόνα
 Την Κυριακή 22/1/2012 και ώρα 18.30 μ.μ. στο 6ο Λύκειο Γλυφάδας ο Σύλλογος Γονέων  του Λυκείου σε συνεργασία με το Διευθυντή κ. Βαμβακερό Ξενοφώντα προέβη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ακολούθησε ομιλία από τον κ. Σπύρο Μιχαλούλη με θέμα τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, κατά τη διάρκεια της οποίας μας δόθηκαν  χρήσιμες πληροφορίες και κατευθυντήριες γραμμές. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από γονείς.        Δήμητρα Αλεξάκη                                           

Ευλογία του Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης στις εξης πίτες

Εικόνα
Το διήμερο 23 και 24 Ιανουαρίου 2012, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, παραβρέθηκε , ευλόγησε, έκοψε και μίλησε καταλλήλως, τις Βασιλόπιτες στις παρακάτω περιπτώσεις :  Στις 23 Ιανουαρίου στις 2.30 το μεσημέρι, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, για τους Κληρικούς και το προσωπικό που υπηρετεί στις υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β.   Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του οδηγού Πορφύριου Πλυτά, ο οποίος έλαβε και χρηματική ευλογία από τον Σεβασμιώτατο.
Εικόνα
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ ΑΓΟΡΙΩΝ - Α.Γ.Ο.Γ. ΕΥΡΥΑΛΗ 1 Α.Γ.Ο.Γ.  ΕΥΡΥΑΛΗ O σύλλογος διοργανώνει το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΜΙΝΙ  ΒΟΛΛΕΥ  ΑΓΟΡΙΩΝ   για το 2012. Οι  αγώνες θα γίνουν στο     ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1ου  ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΖΕΠΠΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ) , την Κυριακή  5 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 9,30π.μ. - 12,30 μ.μ. Οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τώρα είναι οι εξής : ΕΥΡΥΑΛΗ,   ΜΙΛΩΝΑΣ, Α.Ο. ΖΩΗΣ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΑΟΝΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  και όποια άλλη ομάδα θέλει να αγωνιστεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στον υπεύθυνο του τουρνουά κ. Χαμπίπη Παναγιώτη 6947992207 . Οι ομάδες των αγοριών θα αγωνιστούν σε 2 κατηγορίες 1.   Τα  παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2000 -2004  θα παίξουν 4*4 . 2.   Τα  παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1998-1999   θα παίξουν 3*3.

Δήμος ΓλυφαδαςΔωρεάν πρόγραμμα πρόληψης και προαγωγής της στοματικής υγείας θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη

Εικόνα
Ενημέρωση – πρόσκληση ενδιαφέροντος Δωρεάν οδοντιατρικό προληπτικό πρόγραμμα Οι κρίσιμες εποχές που ζούμε χρειάζονται λαμπερά χαμόγελα !       στο Δήμο Γλυφάδας. Το πρόγραμμα στοματικής υγείας αφορά τους μαθητές των νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου και σε βάθος χρόνου θα προχωρήσει και σε άλλες ομάδες πληθυσμού. Έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία των Οδοντιατρικών Συλλόγων Πειραιά και Αττικής, εθελοντών οδοντιάτρων, και με  την καθοδήγηση των υπευθύνων προληπτικής των δύο συλλόγων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: