Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 31, 2011

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ – «ΚΔΑΠ»

            Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών για τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πρόγραμμα ξεκίνησε την 16.6.2011 και ολοκληρώθηκε στο τέλος του Ιουλίου, με άψογη συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της ΜΚΟ «Έδρα».             Το πρόγραμμα τηρήθηκε σε κάθε του λεπτομέρεια και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα το προσωπικό, που παρά το κοπιαστικό ωράριο (8.00-16.00) ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με απόλυτη επιτυχία.

Χειροβομβίδα αμυντικού τύπου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου Εντοπίστηκε στη Γλυφάδα

Εικόνα
Συγκεκριμένα Η Λιμενική Αρχή Γλυφάδας ενημερώθηκε, ότι στη θαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας, κοντά στην ακτογραμμή, βρέθηκε από ιδιώτη μία χειροβομβίδα αμυντικού τύπου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε καλή κατάσταση.

Γλυφάδα:Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Εικόνα
Σας   προσκαλούμε   σε   συνεδρίαση ,   που   θα   γίνει    στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15 ,          την 3 η Αυγούστου   2011,   ημέρα   Τετάρτη και ώρα 1.00 μ.μ.             για να συζητήσουμε   και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα :

Ηλιούπολη: Προσωρινά αποτελέσματα από ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την απογραφή

Εικόνα
            Προσωρινά αποτελέσματα ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή για την απογραφή που πρόσφατα διενεργήθηκε. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, τα προσωρινά στοιχεία αυτά προέρχονται από τις συγκεντρωτικές καταστάσεις του αριθμού των ατόμων που απεγράφησαν στις 94 Εποπτείες της Χώρας και όχι από επεξεργασία των ατομικών ερωτηματολογίων, η οποία θα ακολουθήσει. Για το λόγο αυτό, τα στοιχεία χαρακτηρίζονται ως προσωρινά και ενδέχεται να αποκλίνουν από τα οριστικά.