Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 1, 2012
Εικόνα

οι Νεοι Αντιδημαρχοι στο Δήμο Γλυφάδας

Με την υπ. αριθμ 45/2012 απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Κόκκορη Κων/νου ορίσθηκαν με θητεία ενός έτους οι Αντιδήμαρχοι των αντίστοιχων Δ/νσεων του Δήμου: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ - Αντιδήμαρχος Διοικητικού ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- Αντιδήμαρχος Οικονομικού ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ– Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΓΛΑΣ- Αντιδήμαρχος Πόλης, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας -ι σχύει η 101/2011 απόφαση για τον ορισμό Αντιδημάρχου του Δημοτικού Συμβουλίου με τις αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί. Αναπληρωτής Δημάρχου ορίσθηκε με την ίδια απόφαση ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Αρ. Παναγόπουλος και όταν αυτός απουσιάζει, καθήκοντα θα ασκεί ο Αντιδήμαρχος   Πόλης Δημήτριος Βίγλας.

Ηλιούπολη Περιβαλλοντολογική παρέμβαση στον Υμηττό.

Εικόνα
.   Μετά από χρόνια αιτήματα συλλόγων περιπατητών και φίλων του Υμηττού, ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης, προχώρησε, με πρωτοβουλία της Αντιπροέδρου του Σ.Π.Α.Υ. και Δημοτικής Συμβούλου κ. Ευαγγελίας Αντωνίου, σε παρεμβάσεις στην περιπατητική διαδρομή του Υμηττού, στα όρια του Δήμου Ηλιούπολης. Καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής τοποθετήθηκαν δέκα τέσσερις κάδοι απορριμμάτων και δέκα παγκάκια, από εμποτισμένο πεύκο οικολογικών προδιαγραφών, απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον, για την ανάπαυση των περιπατητών και την προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης διαμορφώθηκε ανοιχτός χώρος αναψυχής με τέσσερις ίδιας κατασκευής τραπεζόπαγκους, στο ύψος της περιοχής των Αστυνομικών, με εύκολη πρόσβαση από την πλατεία Μανδηλαρά, για τη φιλοξενία φυσιολατρών, αλλά και για περιβαλλοντολογική εκπαίδευση.

ΠΙΚΠΑ:ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΉ όχι για τα παιδιά …αλλά από τα ίδια τα παιδιά),

Εικόνα
 Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 6.30 μ.μ., μία μέρα μετά την Επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε.Β.Β. & Β. κ. Παύλου, τα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. Βούλας, είχαν πάλι την τιμητική τους.  Αυτή τη φορά στα πλαίσια της Κατηχητικής Συνάξεως που τελείται εκεί κάθε Παρασκευή, έγινε χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση (αυτή τη φορά, όχι για τα παιδιά …αλλά από τα ίδια τα παιδιά), για όλους όσους

Ένοπλη ληστεία στη Γλυφάδα