Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 4, 2014

Δυνατή Γλυφάδα – Κώστας Κόκκορης « Μαζί συνεχίζουμε…»

Εικόνα
Στην κατάμεστη πλατεία Καραϊσκάκη, σε κλίμα ενθουσιασμού με χειμαρρώδη και τεκμηριωμένο λόγο ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Δυνατή Γλυφάδα Κώστας Κόκκορης, παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης για την επόμενη πενταετία και με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τους 82 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους. Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Δήμαρχος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δημοτικής θητείας σε έργα και δράσεις, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη διαχείριση των οικονομικών και την αύξηση της περιουσίας του Δήμου. Σε έργα που επίλυσαν σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα της πόλης (νέο κοιμητήριο, αγωγός ομβρίων Τερψιθέας, δρομολόγηση Μετρό κ.α.) καθώς και σε δράσεις κοινωνικής πολιτικής   καταλήγοντας: «δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί για να γίνει η Γλυφάδα Πρότυπη Πόλη».

1Ο Παναττικό τουρνουά Volley συλλόγων σε χόρτο για παιδιά

Εικόνα
1 Ο Παναττικό τουρνουά Volley συλλόγων σε χόρτο για παιδιά Ο Δήμος Γλυφάδας και ο Τομέας Αθλητισμού του Κ.Α.Π.ΠΑ. διοργάνωσαν, με μεγάλη επιτυχία το 1ο  Παναττικό Βόλεϊ  Συλλόγων - Σχολείων σε χόρτο, για παιδιά ηλικίας 8-14 ετών στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας στην οδό Ζέρβα. Αγώνες Βόλεϊ σε χόρτο και μάλιστα από Δήμο, είναι η πρώτη φορά που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Περισσότερα από 850 παιδιά, αγόρια και κορίτσια σε τρείς κατηγορίες 8-10 ετών, 11-12 ετών και 13-14 ετών, για τρείς ώρες σε 36 γήπεδα βόλλεϊ, παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα και οι 3.000 περίπου θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες, χειροκρότησαν με ικανοποίηση τα παιδιά. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΒΑΡΗΣ" ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

Εικόνα

ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ «FOOD & BEVERAGE MANAGEMENT» ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Εικόνα
«Ο κλάδος τροφίμων και ποτών αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής μεταποίησης» 

Τα<<τσούγκρισαν» στον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Εικόνα
Το τσούγκρισμα του Πασχαλινού αυγού είναι για το «Χριστός Ανέστη» είναι ένα έθιμο που πραγματοποιείται από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ»Α. Γλυφάδας. Έτσι και εφέτος όλοι, , μέλη,   και φίλοι, μαζεύτηκαν στα γραφεία του Παρθενώνα και ..τα τσούγκρισαν..κανονικά. Άλλη μια άριστη διοργάνωση από το Δ.Σ του Συλλόγου   όπως θα δείτε και από τις φωτο!!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ :ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

Εικόνα
Η προεκλογική περίοδος έχει μπει ..σε τελική τροχιά. Η αντίστροφη μέτρηση   για την εκλογή Δημάρχων έχει αρχίσει, με ότι αυτό συνεπάγεται . Συναντήσαμε τον Δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη και ζητήσαμε διευκρινήσεις για θέματα τα οποία ρωτηθήκαμε από τους αναγνώστες μας. Στην   συνέντευξη που ακολουθεί μας διευκρινίζει τα πάντα Κύριε Δήμαρχε   ακούγεται ότι παρόλο το τόλμημα που κάνατε για το Νέο Κοιμητήριο, παραμένει παράνομο Αυτά που ακούγονται αληθεύουν και εάν όχι για ποιο λόγο;   Είναι απόλυτα Νόμιμο! Επί   σειρά ετών η πολιτεία παρόλο που αναγνώριζε το δίκαιο της δημιουργίας του Νέου   Κοιμητηρίου της Πόλης μας δεν έκανε κάτι για την επίλυση του! Πλέον έχει γίνει νομοθετική ρύθμιση, που εμείς την προκαλέσαμε, και μας καλύπτει πλήρως. Ευχαριστούμε όλους που μας βοήθησαν σε αυτό Έχουμε καταθέσει τον πλήρη φάκελο στο Υπουργείο όπως ορίζει ο Νόμος 4372 Από εκεί και πέρα όσοι αμφισβητούν να πουν τη θέση τους!!

"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ -ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΒΑΡΗΣ" ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εικόνα
Δημιουργική Διαδρομή -Στελλιος Διβαρης «Γιορτή για την Δημοκρατία οι εκλογές Στην τελική ευθεία και οι Δημοτικές εκλογές.Τα περίπτερα που ενημερώνουν τους πολίτες για το πρόγραμμα του κάθε Συνδυασμού..σχεδόν έτοιμα! Βρεθήκαμε στην Σάκη Καράγιωργα που ο Συνδιασμός «Δημιουργική Διαδρομή –Στέλιος Διβαρης» έστησε το πρώτο «περίπτερο» πληροφόρησης…( ΦΩΤΟ)