Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 28, 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ Η Επιτροπή Αγώνα για τη δημιουργία του νέου κοιμητηρίου στη Γλυφάδα κατά την πρώτη συνεδρίασή, μετά την εκλογή της από την συνέλευση των κατοίκων της Γλυφάδας, στις 22-8-2011, αποφάσισε τα εξής:

Γλυφάδα: Σεβασμός προς τους νεκρούς ούτε λόγος .Ο σεβασμός για στους συγγενείς, ούτε κι αυτός..

Εικόνα
O σεβασμός των νεκρών πανάρχαιο κριτήριο πολιτισμού όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλων των λαών της Γης καταπατάται στην Γλυφάδα. Το θέμα γνωστό πλέον  σε όλη την Επικράτεια..Άλλοι Υπέρ της Λειτουργίας του νέου νεκροταφείου, ευλογημένου και από τον Μητροπολίτη και άλλοι κατά..με προσφυγές σε δικαστήρια. Ανήκει στην Α Ζώνη Υμηττού το πρόσχημα… Μα όλα τα νεκροταφεία των γύρω Δήμων που βρίσκονται; Κλειστό και το Παλιό Κοιμητήριο που υπερκερασμένο εδώ και χρόνια αδυνατεί να δεχτεί ακόμη έστω και μια νέα ταφή .. Εν μέσω προσφυγών και δικαστηρίων όμως, οι συνέπειες  από άποψη υγιεινής και η απειλή της Δημόσιας Υγείας   συνεχίζονται.. Πλέον δεν μιλάμε για ‘σεβασμό των νεκρών» μιλάμε για σεβασμό για σεβασμό στους συγγενείς, αυτούς που έχασαν τον άνθρωπό τους Είναι εύκολο όσο είμαστε ζωντανοί εμείς και τα οικεία πρόσωπα μας..Κάποτε όμως νομοτελειακά θα βρεθούμε στην ίδια θέση σε κάποια από τις δυο ..πλευρές. Ο πόνος και οι απελπισία κορυφώνονται . Ο Χρόνος πέρνα και τα σώματα παραμένου

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ Ν ΚΑΡΤΑ Κοινωνικής Συμπαράστασης,

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης, στ o πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, θα προχωρήσει στην έκδοση με κύριο στόχο να βοηθηθούν οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, στη σημερινή οικονομικά δύσκολη περίοδο.

ΓΛΥΦΑΔΑ: συνελήφθηκαν επαγγελματίες κλέφτες

Εικόνα
 Τη σύλληψη δυο κλεφτών που ασκούσαν το «σπορ» σαν επάγγελμα προχώρησε η ασφάλεια στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα ένας 18χρονος Αλγερινός και ένας 21χρονος Πακιστανός, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.

Γλυφάδα: Εκπαιδευτικά προγράμματα για Γονείς

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                              Εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Γονείς των μαθητών (βρεφονηπιακών σταθμών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων) διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του υπουργείου Παιδείας. Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι η : ·          βελτίωση της επικοινωνίας στο πλαίσιο της οικογένειας ·          προαγωγή των γνώσεων σχετικά με τις ψυχικές, κοινωνικές, πνευματικές και άλλες ανάγκες των παιδιών                           σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους ·          ανάπτυξη δεξιοτήτων για την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση δύσκολων συμπεριφορών των παιδιών τους, ·          συνεργασία των γονέων με τους εκπαιδευτικούς ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Διάρκεια (ώρες) Η οικογένεια στην σύγχρονη εποχή 50 Οι διαφυλικές σχέσεις 25 Η συνεργασία εκπαιδευτικών-οικογένειας 25 Η ψυχολογική υ

Γλυφαδα:Πολιτιστικος Σεπτεμβρης

Εικόνα