Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 15, 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ << ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ >> Συγχρηματοδοτούμενο από Ε.Ε μέσω Ε.Ε.Τ.Α.Α ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 6-12 ΕΤΩΝ

Εικόνα
Με ευαισθησία και με αίσθημα ευθύνης για τα παιδιά ο δήμος μας προχωράει στην υλοποίηση για μία ακόμη χρονιά του συγκεκριμένου κοινωνικού προγράμματος. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του δήμου μας και με αξιόλογο προσωπικό προχωράμε στο να προσφέρουμε δημιουργικές και σύγχρονες δυνατότητες αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗς:ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΏΝ

Σε εξωφρενικές αυξήσεις των Αντικειμενικών Αξιών στην Αργυρούπολη προχωρά η Κυβέρνηση.   Να μειωθούν λόγω της κρίσης προτείνει ο Δήμος. Εξωφρενικές αυξήσεις των Αντικειμενικών Αξιών στην Αργυρούπολη αποφάσισε η Επιτροπή για την Αναπροσαρμογή των Αντικειμενικών Αξιών Ακινήτων στις 17 Μάη 2011. Οι αυξήσεις ξεκινούν από 48,72% στην Α ζώνη (από 1950€ σε 2900€) και φτάνουν στο 100% στην Ζ ζώνη (από 1300€ σε 2600€)!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από το 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

Εικόνα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το 1 ο Γυμνάσιο Γλυφάδας σας προσκαλεί στην εκδήλωση των μαθητών με θέμα «   Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ   » Σας περιμένουμε στο κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη, Ανατολικής Ρωμυλίας 123 και Γ. Γεννηματά ( Άνω Γλυφάδα), την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011, στις 7.30 μ. μ.                     Η Διευθύντρια                                       Η ομάδα               Μπάγια   Χρυσούλα           Διαθεματικής Προσέγγισης

Δήμος Ηλιουπολης:Μαθήματα internet στους 50plus

Εικόνα
Ο Δήμος Ηλιούπολης πρωτοπόρος για άλλη   μια φορά, ανοίγει την πύλη της σύγχρονης τεχνολογίας στα μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, που δεν έχουν εισάγει στη ζωή τους τις νέες τεχνολογίες, νιώθοντας συχνά ακόμη και δέος γι’ αυτή τη νέα πραγματικότητα.

MVI_1866.AVI Δενροφυτευση απο το Δημαρχο Γλυφάδας

Εικόνα
http://youtu.be/U1RbdRg2Fe4

Προγραμμα εορτής των Πολιουχων Γλυφάδας

Εικόνα

τουρνουά Μίνι-Βόλλευαπό τον Aθλητικό σύλλογο ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ

Εικόνα
  O Aθλητικός σύλλογος ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ διοργανώνει τουρνουά Μίνι-Βόλλευ την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 και ώρα 09.00-11.30 π.μ.στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΖΕΠΠΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά των δημοτικών της Γλυφάδας. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΕΝΑ (1) ΣΕΤ ΤΩΝ 25 ΠΟΝΤΩΝ - ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ (3) ΑΓΩΝΕΣ - ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ 4μ.Χ6μ. ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕ 2.10μ.