Ο Νέος Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη είναι πλέον ο Χάρις Πασβαντίδης





«ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗ.ΠΡΟ.ΣΥ» ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
Στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», η Δημοκρατική Προοδευτική Συνεργασία, η παράταξη που στα 32 από τα 36 χρόνια της μεταπολίτευσης έχει την ευθύνη του Δήμου Αργυρούπολης και την αμέριστη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, εξέλεξε την τον Χάρη Πασβαντίδη ως νέο της πρόεδρο, τιμώντας παράλληλα τον Δήμαρχο της πόλης και απερχόμενο πρόεδρο Δημήτρη Ευσταθιάδη για την προσφορά του.
Σε πανηγυρικό κλίμα, που επιβεβαιώθηκε από την παρουσία δημοτών ακόμα και στους χώρους έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Αργυρούπολης Τάκης Ευσταθιάδης παρέδωσε την σκυτάλη στη νεότερη γενιά στελεχών, μέσα από άμεσες, ανοικτές και δημοκρατικές διαδικασίες. Ταυτόχρονα η ΔΗ.ΠΡΟ.ΣΥ άνοιξε για πρώτη φορά τον δημόσιο διάλογο στην περιοχή για το σχέδιο Καλλικράτης και τις αλλαγές που θα επιφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Σοφία Σακοράφα, ενώ μηνύματά έστειλαν οι: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Λούκα Κατσέλη, Μιλένα Αποστολάκη, Κώστας Γείτονας, Τηλέμαχος Χυτήρης. Από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παρέστησαν οι Γιάννης Σγουρός, Νομάρχης Αθηνών, Γρηγόρης Φελώνης, πρόεδρος Ν.Σ. Αθηνών, οι Αντινομάρχες Αθήνας Γιώργος Φουντάς, Ιάκωβος Προμπονάς Ανδρέας Πολυζογόπουλος, Βασίλης Κόκκαλης, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι Γιώργος Καστρινάκης, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Χρονόπουλος, Αργύρης Γιαννόπουλος, Χολέβα Μαρία. Θάνος Ορφανός, δήμαρχος Αλίμου, Χαράλαμπος Σαραφίδης πρόεδρος Δ.Σ. και π. Δήμαρχος Αργυρούπολης, Ιορδάνης Εφραιμίδης, δημοτικός σύμβουλος Ελληνικού και τ. Δήμαρχος, Βασίλης Ξένος π. δήμαρχος Αλίμου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργυρούπολης Αντώνης Αλεξόπουλος, Στέφανος Αναγνώστου, Ευάγγελος Βαζαίος, Ευάγγελος Θεοδώρου, Θανάσης Καλύβας, Γιάννης Κοπίτας, Βασίλης Κρητικός, Χρήστος Μιμιγιάννης, Θεόδωρος Πεσιρίδης, Ευάγγελος Σκρίνης, Νίκος Σπυρόπουλος, Λάζαρος Τογρίδης, Γιάννης Σιέττος, Δήμητρα Ανδριτσοπούλου, Νάσος Σπυρόπουλος, Νίκος Παπανικολάου (Άλιμος), Βασιλική Μποζίκα, Γιώργος Σαραφίδης (Ελληνικό), Κώστας Κόκκορης Γλυφάδα καθώς επίσης, οι τέως δημοτικοί σύμβουλοι Αργυρούπολης Νικόλαος Μεγαδούκας, Γιώργος Καλογεράς και Κώστας Τσελέπης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι από τον χώρο της εκπαίδευσης, των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ