Kallifaneia Aesthetics&Hair Γεώργιος Pήγας τηλ:2109333323


Η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) είναι ότι πιο καινοτόμο έχει να παρουσιάσει σήμερα ο χώρος της Δερμοαπόξεσης προσφέροντας σημαντική αλλαγή στην όψη και στην υφή της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό και φιλικό προς το δέρμα τρόπο.

Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα ξηρότητας, γήρανσης, ακμής, υπέρχρωσης , κηλίδες, φθορά από έκθεση στον ήλιο ενώ το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή.
. Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ.
Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποιήσεις η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη και λαμπερή όψη ήδη από την πρώτη συνεδρία.
Η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) αναδιαπλάθει το δέρμα με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο. Η μέθοδος είναι εξαιρετικά ανώδυνη και γλυκιά καθώς ο χρήστης καθορίζει την ένταση της θεραπείας ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τη περιοχή που εφαρμόζεται.
Η θεραπεία ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Είναι αναμφισβήτητα ανώδυνη και επιτρέπει την θεραπεία χωρίς την χρήση κάποιου αναισθητικού. Δεν υπάρχουν κρύσταλλοι ή άλλα λειαντικά μέσα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή έντονους ερεθισμούς
Πλεονεκτήματα της Δερμοαπόξεσης Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion)
1. Βελτιώνει και αναζωογονεί την ποιότητα του δέρματος
2. Επιβραδύνει την γήρανση του δέρματος διεγείροντας την ανασύνθεση του κολλαγόνου
3. Χαρίζει βαθιά ανανέωση στο πρόσωπο και απομακρύνει ρυτίδες
4. Βελτιώνει τις γραμμές του δέρματος και απομακρύνει την χαλαρότητα
5. Απομακρύνει τα στίγματα
6. Απομακρύνει τα προβλήματα από σπασμένο δέρμα, χρωματισμούς και κοκκινίλες.
7. Βελτιώνει τους πόρους, απομακρύνει αντιαισθητικά σημάδια
8. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος
9. Ελαττώνει τα σημάδια κόπωσης και ηρεμεί το δέρμα
10. Δεν προκαλεί πόνο, δεν υπάρχει λόγος τοπικής αναισθησίας
11. Κατάλληλο για κάθε είδους δέρματος ακόμα και του πιο ευαίσθητου
12. Αποτελεί μια φυσική θεραπεία χωρίς παρενέργειες, ασφαλή και αξιόπιστη με άμεσα ορατά αποτελέσματα
13. Γρήγορη αποκατάσταση, ένας κύκλος διαρκεί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ