Ελληνικο:11η μέρα Απεργία Πείνας του δημάρχου




Εργασίες πραγματοποίησαν σήμερα εθελοντές και εργαζόμενοι του δήμου στην πλαζ του Αγίου Κοσμά, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για την καλοκαιρινή σεζόν.

Ανάμεσα στα αιτήματα της κινητοποίησης του δήμου Ελληνικού είναι και η παραχώρηση της διαχείρισης της πλαζ του Αγίου Κοσμά στο δήμο μας.
Αφού η κυβέρνηση διακηρύσσει ότι θέλει δήμους ισχυρούς με αρμοδιότητες γιατί δεν το κάνει; Δεν μας αξίζει αυτή η αρμοδιότητα;
Την πλαζ αυτή που ήταν αποκλεισμένη – ιδιωτική την ανοίξαμε με τις κινητοποιήσεις μας το καλοκαίρι του 2007. Παρών ήταν και ο σημερινός πρωθυπουργός.
Από τότε την κρατάμε ανοιχτή για όλους τους πολίτες παρέχοντας ως δήμος δωρεάν ορισμένες βασικές υπηρεσίες (πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, ομπρέλες, καρέκλες, υπαίθριες ντουζιέρες, τουαλέτες, αποδυτήρια, ναυαγοσώστη, συνεχή καθαριότητα και φύλαξη).

Αυτό το κάνουμε παρά τις προκλήσεις που ακόμη και τώρα δεχόμαστε από τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλία, παρά τα δεκάδες δικαστήρια που αντιμετωπίζουμε από τους ίδιους, χωρίς καμία βοήθεια από την προηγούμενη και την τωρινή κυβέρνηση.
Ζητάμε επίσης από την κυβέρνηση να προχωρήσει στην απομάκρυνση των παράνομων επιχειρήσεων, να σταματήσει άμεσα την παράνομη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων και της πίστας καρτ στην παραλία.

Η προηγούμενη κυβέρνηση επί 2,5 σχεδόν χρόνια μετά τις κινητοποιήσεις μας δεν έκανε τίποτα.
Η τωρινή κυβέρνηση 7 μήνες δεν κάνει τίποτα.
Αυτό αποθρασύνει τους παράνομους επιχειρηματίες, οι οποίοι λειτουργούν ασύδοτα και διεκδικούν ξανά τη διαχείριση της πλαζ.
Καλούμε τα αρμόδια υπουργεία (Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, Γ. Γ. Αθλητισμού) να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους.
Αν νομίζουν ότι θα κουραστούμε ή θα παραιτηθούμε, αν νομίζουν ότι μπορεί το πρόβλημα να περάσει απαρατήρητο κάνουν λάθος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ