ΤοΣυν Γλυφάδας Αποφάσεις συνεδρίασης

Οι αποφάσεις που λήφθηκαν μετά από ψηφοφορία είναι οι παρακάτω της συνεδρίασης

1) Έγκριση πρότασης επιτροπής Περιβάλλοντος για τη δημιουργία ενημερωτικού φυλλαδίου.

2) Αποδοχή Δωρεάς από την εταιρία Orange Web για σχεδίαση και φιλοξενία της ιστοσελίδας του http://www.facebook.com/l/0f840;ΤΟ.ΣΥ.Ν. Γλυφάδας και έγκριση ποσού 22ευρώ για την κατοχύρωση του domain name.

3) Έγκριση πρότασης Λάζαρου Ορνιθόπουλου για σύνταξη οικονομικής μελέτης για την ίδρυση και λειτουργία διαδικτυακού ραδιοφώνου http://www.facebook.com/l/0f840;ΤΟ.ΣΥ.Ν. Γλυφάδας.

4) Έγκριση πρότασης των εκπροσώπων του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση» κ. Νικολάου Κιούση και κ. Χάρη Βλασόπουλου περί συμμετοχής του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Γλυφάδας στο Συντονιστικό Δίκτυο Φορέων «Παρατηρητήριο Υμηττού»

5) Έγκριση πρότασης επιτροπής Πολιτισμού περί διοργάνωσης ημερίδας την 14/6/2010 σχετικά με τις διαδικασίες για τη διεκδίκηση τρόπων χρηματοδότησης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νεολαίας και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

6) Έγκριση πρότασης του προέδρου του Αθλητικού Επιστημονικού Τουριστικού Ορειβατικού Σπηλαιολογικού Ομίλου (http://www.facebook.com/l/0f840;Α.Ε.Τ.Ο.Σ.) Γλυφάδας κ. Πέτρου Ρωμανά, σχετικά με τη διοργάνωση ημερίδας πολιτιστικής κληρονομιάς και παρουσίασης των σπηλαιολογικών και αρχαιολογικών χώρων, με την ονομασία «ο Υμηττός της Γλυφάδας» τον Οκτώβριο 2010, υπό την αιγίδα του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Γλυφάδας

Τέλος, ακολούθησε ενημέρωση από εκπρόσωπο του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Βούλας σχετικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει και συζητήθηκε πιθανή μελλοντική συνεργασία των δύο Συμβουλίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ