ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 7Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗΣ.





Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, είχε η 7η κατά σειρά Εορτή των Παιδιών, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, στη πλατεία Σμύρνης στο Ελληνικό στις 13/6/2010.
Στα 37 περίπτερα που υπήρχαν πέρασαν πάρα πολλά παιδιά μικρά και μεγάλα, αρκετά συνοδευόμενα από τους γονείς τους, από τις 6.00 απογευματινή μέχρι τις 11.30 νυχτερινή! Τα πολιτιστικά δρώμενα με μουσική, παραδοσιακούς χορούς, δύο θεατρικά σκετς, 3 παραστάσεις κουκλοθέατρο και κινηματογράφο, σε συνδυασμό με πλήθος κερασμάτων από νηστήσιμες πίτσες, πίτες με λαχανικά, μαλλί της γριάς, πόπ-κόρν, λουκουμάδες, γρανίτα παγωτό σε ποικιλίες, χυμούς και αναψυκτικά, δωρεάν και εκατοντάδες δώρα στους νικητές στα διάφορα αγωνίσματα, έκαναν την ατμόσφαιρά ένα συνεχές πανηγύρι και μια όαση στην λιτότητα των ημερών της οικονομικής κρίσεως, που μέσα από λακωνικά συνθήματα τροφοδοτούσαν τους νέους μας, τα παιδιά μας πνευματικά
Παρών στην εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, ο οποίος μοίραζε διάφορε ευλογίες, σε όλους τους παρευρεθέντες και αναμνηστικά δώρα στους υπεύθυνους Κατηχητές των περιπτέρων, στα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων, της χορωδίας και σ’ όλους όσους βοήθησαν στο στήσιμο και της φετινής γιορτής. Παρόντες οι Κληρικοί της Επιτροπής Νεότητος οι οποίοι συντόνιζαν την εκδήλωση, καθώς και πολλοί άλλοι κληρικοί της Μητροπόλεώς μας και του Λεκανοπεδίου Αττικής. Ακούραστοι πραγματικά οι Κατηχητές και οι Κατηχήτριες και όλοι οι εθελοντές και εθελόντριες, οι πλείστοι νέοι της Μητροπόλεώς μας. Παρών πλήθος κόσμου από την περιοχή της Μητροπόλεως και την ευρύτερη των Αθηνών, που χάρηκαν με την καρδιά τους, αυτή την τιμητική εκδήλωση προς τιμή τους, με αγάπη από την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας.

Μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον αξιότιμο Δήμαρχο Ελληνικού κ. Χρίστο Κορτζίδη για την παραχώρηση και της πλατείας Σμύρνης καθώς και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, που ήταν στη διάθεση της Μητροπόλεως μας, όπως επίσης σ’ όλους που συμμετείχαν γενικότερα, στην φετινή Εκδήλωση.
Ο Θεός να μας ευλογεί όλους, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Καλό καλοκαίρι αναπαυτικό και πνευματικό.
Π.Αντώνιος
π. Αντώνιος Χρήστου
Εφημέριος Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ