Αποχώρηση της «Δυνατής Γλυφάδας» από το Δ.Σ




Η παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα-Κώστας Κόκκορης», με θλίψη και αποτροπιασμό
καταγγέλλει την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. Στοιχείο απόλυτης αποσάθρωσης και έλλειψης στοιχειώδους λειτουργίας των θεσμών.
Η αδυναμία της διοίκησης να διασφαλίσει την κατ’ ελάχιστον ευπρεπή λειτουργία του Δ.Σ. και της δημοκρατίας, είναι πανδήμως εμφανής.
Η κατάπτωση, μας θλίβει, όχι μόνο ως δημοτική παράταξη, αλλά και ως απλούς δημότες. Σίγουρα αυτή η εικόνα, δεν τιμά κανέναν και βεβαίως δεν μας αξίζει.
Έχουμε επιτακτικό χρέος μαζί με όλους τους πολίτες να αλλάξουμε αυτή την εικόνα, να δώσουμε ελπίδα και να κάνουμε την πόλη μας αντάξια των προσδοκιών όλων των κατοίκων.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 3-6-2010, μεταξύ των μελών της δημοτικής πλειοψηφίας, αποχωρίσαμε από την συνεδρίαση. Αρνούμαστε να γινόμαστε συμμέτοχοι σε συνεδριάσεις παρωχημένης λογικής και ατελέσφορης προσφοράς προς τους πολίτες.
Κύριοι της διοίκησης διατηρήστε κατ’ ελάχιστον την στοιχειώδη λειτουργία των οργάνων πριν την αδιαμφισβήτητη αποχώρησή σας. Η εικόνα πού παρουσιάζετε ως διοίκηση δεν αρμόζει στους πολίτες της Γλυφάδας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ