Αμεση απάντηση Κώστα Κοκκορη στον Δήμαρχο σχετικα με προηγουμενο Δελτιο Τύπου


Με αφορμή την απάντηση του κ. Θεοδωρόπουλου όσον αφορά τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στο Δ.Σ. στις 3/6/2010 και στο Δελτίο Τύπου που αποστείλαμε άμεσα στα ΜΜΕ της πόλης, έχουμε να καταθέσουμε τα εξής:

Οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει το αδιαμφισβήτητο τέλος της αφανούς διοίκησης της Δημοτικής Αρχής είναι και συνεχείς αλλά και ακατανίκητες. Το ότι ο κ. δήμαρχος έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα είναι πασιφανές, διότι προφανώς δεν αντιλήφθηκε ότι οι βαρύτατες κατηγορίες και χαρακτηρισμοί που ακούσθηκαν και σαφώς έχουν καταγραφεί και στην κάμερα, αφορούσαν, μόνο, ενδοπαραταξιακό τους θέμα. Ο ίδιος δε, πήρε άμεση θέση προτού αποχωρήσει πρώτος από το Δ.Σ.
Οι ενέργειες αυτές έγιναν αυθαίρετα, μιας και την κύρια ευθύνη για την σωστή λειτουργία του Δ.Σ. την έχει ο πρόεδρος, ο οποίος είναι και μέλος της παράταξής του.
Όσον αφορά ότι δήθεν ατενίζουμε τα γεγονότα από απόσταση απαντούμε τούτο:
Η απόσταση είναι μέχρι την θέση του ιδίου και της παράταξής του αλλά με μια και μόνη διαφορά. Εμείς έχουμε τη δύναμη να πάρουμε αποφάσεις βασιζόμενοι στην έμπνευση την ικανότητα και την αποτελεσματικότητά μας. Για παράδειγμα, σας υπενθυμίζουμε ότι για την αποφυγή έργου 5.335.000 € που προσπαθήσατε να δρομολογήσετε για δρόμους τα επόμενα δύο χρόνια και που καταφέραμε να αποτρέψουμε με ψήφους και των συναδέλφων της πλειοψηφίας (που εσείς είστε επικεφαλής), είμαστε υπερήφανοι. Ο ρόλος μας είναι εκτός όλων των άλλων και η διασφάλιση της διαφάνειας και της ορθολογικής αξιοποίησης των δημοτικών πόρων.
Τέλος σας καλούμε για ακόμα μια φορά να φανείτε αντάξιος των περιστάσεων και έστω την τελευταία στιγμή να περισώσετε στο ελάχιστο την υπόληψη των θεσμών που εκπροσωπείτε.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ