Δήμος Γλυφάδας :επιχειρούν να σπιλώσουν το σύνολο σχεδόν της Δημοτικής Αρχής.

Οι λασπολόγοι ήδη έπιασαν δουλειά στη Γλυφάδα εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, μέσω ενός παράνομου και κατάπτυστου εντύπου, όπου χωρίς αποδείξεις αλλά κυρίως χωρίς ίχνος ανδρισμού, αφού καλύπτονται πίσω από ψευδή στοιχεία , επιχειρούν να σπιλώσουν το σύνολο σχεδόν της Δημοτικής Αρχής.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι προσπαθούν και είναι σίγουρο ότι θα το επιχειρήσουν και στο μέλλον, να πλήξουν τον ίδιο τον θεσμό του Δήμου και τους εκπροσώπους του.
Ενημερώνουμε τον Γλυφαδιώτικο λαό, ότι η Δημοτική αρχή δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, ούτε απλός παρατηρητής στην προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να καταστήσουν αναξιόπιστο τον δημόσιο βίο της πόλης.
Ενημερώνουμε επίσης τον Γλυφαδιώτικο λαό, ότι η Δημοτική Αρχή, έχει ήδη καταφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον των κατ΄ επάγγελμα λασπολόγων, που στόχο έχουν να εξυπηρετήσουν τα άνομα συμφεροντά τους.
Η Δημοτική Αρχή έχει επιτελέσει το καθήκον της σεβόμενη στο ακέραιο τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη και το ίδιο θα εξακολουθήσει να πράττει.
Η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να ενδώσει και να αλλάξει τον στόχο της, που είναι η ανάπτυξη της πόλης και η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δημότη, σε κάθε είδους τυχάρπαστους, οι οποίοι ακριβώς επειδή δεν εξυπηρετούνται από τη Δημοτική Αρχή τα σκοτεινά και παράνομα συμφεροντά τους, επιχειρούν να σπιλώσουν με τον πιο άθλιο τρόπο υπολήψεις και προσφορές.
Περιμένουμε από όλους τους συνδυασμούς που μετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην πόλη, την καταδίκη τέτοιων πρακτικών, για την προστασία των θεσμών, αλλά και από κάθε σκεπτόμενο και δημοκράτη πολίτη να αποκηρύξει παρόμοιες ενέργειες απ όπου κι αν προέρχονται.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Σχόλια

  1. Δεν θα αναφερθώ στα οικονομικά σκάνδαλα που αναγράφονται στο "κατάπτυστο" όπως λέγεται έντυπο γιατί δεν μπορώ να ξέρω αλλά για τα προσωπικά του Δημάρχου θα θυμηθώ ότι και το 2001 ανάλογα ανωνυμα έντυπα μας πληροφορούσαν για την τότε γυναίκα αράχνη που "ξελόγιασε" τον τότε Δήμαρχο κ. Λανδράκη.Ετσι δεν απορρίπτω τα γραφόμενα περιμένοντας τις αποδείξεις που στις περιπτώσεις αυτές έρχονται δυστυχώς πολύ μα πολύ γρήγορα. Κουράγιο Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάτες στην συγκεκριμμένη περίπτωση στον Δήμαρχο κάνει ο "βαψομαλιάς" του 4ου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ