Καταστατικό της Ανωνύμου Μονομετοχικής εταιρίας ΓΚΟΛΦ του Δήμου Γλυφάδας.



Την Παρασκευή 9 Ιουλίου και ώρα 6μ.μ. στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Γκολφ του Δήμου Γλυφάδας, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος. Ι. Θεοδωρόπουλος, παρουσία της Συμβολαιογράφου Ο. Καϋμενάκη, της δικηγόρου Ρ. Παπαγεωργίου και της Διευθύνουσας Συμβούλου Αγγελικής Κουτούλια υπέγραψε το Καταστατικό της Ανωνύμου Μονομετοχικής εταιρίας ΓΚΟΛΦ του Δήμου Γλυφάδας.
Το καταστατικό προωθείται προς έγκριση από την Νομαρχία και Δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ.
Η συγκρότηση σε σώμα και η νέα Διοίκηση της Ανωνύμου Εταιρίας, θα αναλάβει με την δημοσίευση της νέας εταιρίας στο Φ.Ε.Κ.
Ο Δήμαρχος κύριος Ι. Θεοδωρόπουλος ιδιαίτερα συγκινημένος ανέφερε ότι θεωρεί πώς είναι μία ιστορική στιγμή καθώς η μετατροπή της Δημοτικής Επιχείρησης σε
Ανώνυμη εταιρία, θα βοηθήσει την λειτουργία της με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και θα οδηγήσει το ΓΚΟΛΦ της Γλυφάδας σε εξυγίανση, βιωσιμότητα της επιχείρησης και ανάπτυξη έτσι ώστε να πάρει τη θέση που της αξίζει, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού το οποίο θα βοηθήσει την ευρύτερη περιοχή.
Επίσημη ανακοίνωση και εορταστική εκδήλωση θα υλοποιηθεί με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τη δημοσίευση του νέου καταστατικού στο Φ.Ε.Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ