Νικος Νικολάου:Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης απο την ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ"


Καθώς οι Δημαρχιακές Εκλογές έρχονται και πιο κοντα ημερομηνιακα οι εντάσεις στο Δ.Σ. Γλυφάδας αυξανονται διαρκώς.. Στο τελευταίο Δ.Σ. ο τ. Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νικολάου ανακοινωσε την Ανεξαρτητοποίηση του απο την «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ"


Θέμα : Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης



" Πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια πενήντα ένας (51) υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συνυπογράψαμε κοινή δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» σύμφωνα με το άρθρο 35 του Δ.Κ.Κ. (Δημοτικού Κοινοτικού Κώδικα), με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον υποψήφιο τότε και στη συνέχεια εκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ιωάννη Θεοδωρόπουλο.
Ο λαός της Γλυφάδας πίστεψε στις διακηρύξεις δια στόματος Δημάρχου και του εβδομήντα τοις εκατό (70%) των νέων στελεχών του συνδυασμού μας που δεν είχαμε προϊστορία Δημοτικού Συμβούλου, για αξιοκρατία, χρηστή διοίκηση, πάταξη της διαφθοράς και της σπάταλης διαχείρισης, νοικοκύρεμα του Δήμου κ.λ.π. και μας ανέθεσε τη Διοίκηση του Δήμου.
Τέσσερα χρόνια μετά, δυστυχώς έτη φωτός χωρίζουν τις τότε διακηρύξεις μας με τα πεπραγμένα της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με αποκλειστικό υπεύθυνο τον επικεφαλής του συνδυασμού και συνειδητά αποτυχόντα Δήμαρχο κ. Ιωάννη Θοεωδορόπουλο. Συνειδητά αποτυχόντα διότι κεφαλοποίησε στο πρόσωπό του την εμπιστοσύνη των Γλυφαδιωτών, κατήργησε ουσιαστικά και αγνόησε σχεδόν αμέσως την έννοια της συλλογικότητας της παράταξης, περιχαρακώθηκε γύρω από ένα κλειστό κύκλο γνώριμων από τα παλιά συμβούλων, εντός και εκτός παράταξης, συμβιβάσθηκε πολύ γρήγορα με όλα τα νοσηρά φαινόμενα που προεκλογικά κατήγγειλε, και σήμερα, είτε ως φήμες, είτε ως υπαρκτή κατάσταση τον απαξιώνουν πλήρως.
Όσους πρωτοεκλεγήκαμε με γνώσεις, ήθος και ζήλο, με αποκλειστικό στόχο να υπηρετήσουμε τη πόλη μας μέσα από τις Αρχές και το πρόγραμμα της παράταξής μας, ο ιδιοτελής μηχανισμός της ετερόκλητης ομάδας περί τον Δήμαρχο που κατ΄ ουσία διοικεί το Δήμο, βρήκε τρόπο και ένα μετά τον άλλο μας εξουδετέρωσε.

Σήμερα με λύπη διαπιστώνω η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ δεν λειτουργεί πλέον ως παράταξη, αλλά ως εξουσιαστικός μηχανισμός ετερόκλητων στοιχείων πέριξ του Δημάρχου.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτήν την κατάσταση και μη αποδεχόμενος πλέον να ηγείται του συνδυασμού ο σημερινός Δήμαρχος, εις τον οποίο και εγώ συνέβαλα με την υπογραφή και τον αγώνα μου να γίνουμε διοίκηση του Δήμου, διαχωρίζω την ευθύνη μου και ανεξαρτητοποιούμαι από τον μηχανισμό όπως κατάντησε σήμερα η ομάδα που διοικεί τον Δήμο.

Εξακολουθώ να πιστεύω στις Αρχές και το πρόγραμμα της παράταξης που επιδεικτικά αγνόησε και καταπάτησε ο κ. Θεοδωρόπουλος και ποτέ δεν εφαρμόστηκε.
Η απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει και απόφαση παραίτησης και εγκατάλειψης στη μέση μιας προσπάθειας που αναλάβαμε εγώ και όλοι όσοι με τιμήσατε και με βοηθήσατε να εκλεγώ στις τελευταίες εκλογές.
Εξακολουθώ να είμαι ο ίδιος, με τις ίδιες κοινές μας αρχές και αξίες που σφυρηλάτησαν τη σχέση μας, έτοιμος να συμβάλω στην υλοποίηση των κοινών μας στόχων για την πρόοδο του δήμου μας.
Με το πνεύμα αυτό σας υπόσχομαι ότι θα συμμετάσχω στις διεργασίες ενόψει των προσεχών εκλογών, ενημερώνοντας σας εγκαίρως και υπευθύνως για τη θέση μου στα υπό διαμόρφωση σχήματα που θα διεκδικήσουν τελικά τις τύχες του δήμου μας.
Εύχομαι οι υγιείς δυνάμεις που υπάρχουν μέσα και έξω από τη παράταξη, να βρουν τη δύναμη να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους για το καλό του δήμου που χρειάζεται έντιμη και στιβαρή διοίκηση με ήθος. "


Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.ΑΠ.Η.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ