ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ



Την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο «Δ. Κιντής» ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥ-ΛΟΣ, επικεφαλής της Δ.Ο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, ανακοίνωσε την πρόθεση του να διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου της πόλης μας.

Για πολλούς δεν ήταν ίσως η κατάλληλη εποχή λόγω των διακοπών.
Όμως το τολμήσαμε θεωρώντας ότι δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια και δικαιωθήκαμε. Το απέδειξε έμπρακτα η συμμετοχή των πολιτών της Ηλιούπολης.

Με σύνθημα «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ενότητας και Συνεργασίας με Συνεννόηση και Συμπόρευση για την Ηλιούπο-λη», μέσα σε ένα αγωνιστικό κλίμα οι συμπολίτες μας εξέφρασαν τη στήριξη τους στην απόφαση του Δημή-τρη, να διεκδικήσει το Δήμο. Στο πρόσωπο του σύμφωνα με τις συζητήσεις που έγιναν, βλέπουν έναν άνθρω-πο που θα προσπαθήσει και θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο, διότι ζει στην πόλη, κινείται στην πόλη και νιώθει τον παλμό της κοινωνίας. Δεν έλλειψε ποτέ από την πόλη ούτε διεκδίκησε άλλες θέσεις ίσως πιο προσοδοφόρες.

Από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος από το 1999 αλλά και, στις υπεύθυνες θέσεις που αξιώθηκε να υπηρετήσει, ανταποκρίθηκε απόλυτα στα καθήκοντα του με εμμονή, ενδιαφέρον και εργα-τικότητα δίνοντας λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη.

Με την επιστημονική του κατάρτιση με την γνώση αλλά και την εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, ως αυριανός Δήμαρχος της πόλης, πιστεύουμε ότι και με την επιλογή των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που θα τον ακολουθήσουν στο ψηφοδέλτιο, θα δώσουν ότι καλύτερο έχει να περιμένει η πόλη.

Τον συντονισμό της συνάντησης είχε ο συμπολίτης μας Αντινομάρχης Αθηνών κ. Βασίλης Χρονόπουλος που αντικατέστησε τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κ. Λύτρα μια και λόγω επαγγελματικού κωλύματος δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η κ. Ιωάννα. Λίτινα.

Την εισαγωγική ομιλία έκανε η κ. Όλγα Σινογιάννη. Την ομιλία της κ. Σινογιάννη αλλά και όλη την ομιλία και τους προβληματισμούς του κ. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, μπορείτε να τα διαβάσετε σε άλλο σημείο της ιστο-σελίδας. Ενδιαφέρον όμως κρίνεται να αναφερθεί εδώ ο επίλογος του κ. Πανταζόπουλου, στον οποίο εκφρά-ζεται όλος ο προβληματισμός.

«Να δώσουμε το μήνυμα ότι εμείς φίλοι και μέλη της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, προτείνουμε σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της πόλης να δημιουργήσουμε ένα
-Ευρύ Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα με συνεννόηση και συμπόρευση
-Να ακούσουμε τις σκέψεις και τις προτάσεις σας

Φίλοι και φίλες
-Αξίζει τον κόπο να πάμε όλοι μαζί
-Επιβάλλεται για μια πόλη

--Φιλική και φιλόξενη

--Σύγχρονη και προσβάσιμη

--Ανθρώπινη και διακριτή».

Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κανένα, τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ι. Αναγνώστου. ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γιαννόπουλος Παρασκευάς, ο συμπολίτης μας Αντινομάρχης Αθηνών κ. Βασιλάκης Μιχάλης, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. κ. Δ. Μπράτης και Κ. Μαντάς, ο επικεφαλής της ¨ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ¨ κ Κοκοτίνης Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Τ. Ευσταθίου και Ν. Χριστοδουλάκης ο πρόεδρος του ΑΟΔΗΛ κ. Π. Καρανδρέας, η Δημοτική Σύμβουλος κ Α. Πίκουλα, ο Αντιπρόεδρος της ΟΤΟΕ κ Δ. Τσεγγενες, ο ιδιοκτήτης του Ρ/Σ κ. Σ. Γεωργάκης, ο Διαχειριστής της ιστοσελίδας ilioupolisonline κ. Γ. Σαϊτάς, πολλοί δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου καθώς και εκπρόσωποι των πολιτιστικών και αθλητικών Σωματείων της πόλης μας.
Τέλος Μήνυμα έστειλε ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Ενότητας και Συνεννόησης» κ. Π. Πατσαβός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ