ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΜΑς .. ΣΤΕΙΛΕ 'ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΆΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ!!"


Αγαπητέ φίλε.. όντως δεν έχουν αναρτηθεί κάποια σχόλια. Όμως μακρά από εμάς η κατηγορία Χουντικής Συμπεριφοράς. Το μέσον αυτό είναι πλουραλιστικό. Μακράν από εμάς η κατηγορία της Χουντικής Συμπεριφοράς..Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του.. όμως όντως δεν έχουν αναρτηθεί 3 σχόλια. Αυτό έγινε διότι κάποιος έκανε αναφοράστην google... Δεν γωρίζουμε σε πιον απευθύνονταν τα σχόλια . Δεν τα βγάζει το συστημα.
Εμείς όμως σας δίνουμε την ευκαιρία να ανπτύξετε τα επιχειρήματα του σχολιού σας σε γράμμα το οποίο και θα αναρτηθεί με τηνπρουπόθεση να έχει κόσμιες εκφράσεις.Και επειδή ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ανφορά αν θεωρήσει οτι κάποιο σχόλιο τον ΄προσβάλει παρακαλω να ΄γράψετε την άποψη σας η οποία και θα δημοσιευτεί

Σχόλια

  1. Παντως γενικα αυτη την εποχη δεν ανεβαινουν ευκολα τα σχολια σε πολλα blogs. Να υποθεσω απλα οτι φταιει το δικτυο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Σύνταγμα για την ελευθερία της πληροφόρησης γράφει :
    1. Καθένας έχει το δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως ο νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο, μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος, ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.

    2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

    'Αρθρο 14
    1. Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και διά του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ