Σ. Λανδράκης: «Από το Δ.Σ. Γλυφάδας έχει χαθεί η αξιοπρέπεια και η εμπιστοσύνη»





Με μπροστάρηδες τους νέους ανθρώπους, ο Στέλιος Λανδράκης ετοιμάζεται πυρετωδώς να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο dimarxe.gr news, το ψηφοδέλτιο του οποίου θα ηγείται θα απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, ενώ δεν θα λείπουν κραταιά αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής του.

Έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και τις ικανότητες. Γνωρίζουμε την πόλη και μας γνωρίζουν οι πολίτες. Η υποψηφιότητά μου έχει να πει πολλά. Κατεβαίνω με καινούριο ψηφοδέλτιο. Με ανθρώπους που ασχολούνται πρώτη φορά με τα κοινά. Ακόμα, έχω δύο στενούς συνεργάτες που κοσμούν το ψηφοδέλτιό μου.

Ασχολούμαι με το Δήμο της Γλυφάδας από το 1994. Το 2006 ήμουν υποψήφιος και κατετάγην τρίτος και εδώ και καιρό έχω ανακοινώσει πως θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και σε αυτές τις εκλογές».

Ωστόσο, υποστήριξε πως από το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας έχουν εκλείψει οι έννοιες αξιοπρέπεια και εμπιστοσύνη: «Δυστυχώς η κατάσταση στη Γλυφάδα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Αυτή τη στιγμή στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει χαθεί η λέξη αξιοπρέπεια και η εμπιστοσύνη».

Αναφερόμενος στις ενδεχόμενες υποψηφιότητες προσωπικοτήτων από την κεντρική πολιτική σκηνή, κατέστησε σαφές: "Με ξενίζει το ενδιαφέρον δύο μεγάλων οικογενειών για το Δήμο Γλυφάδας.

Προβληματίζομαι από αυτή την κατάσταση. Η κεντρική πολιτική σκηνή έχει απαξιωθεί. Πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι της Βουλής να κατέβουν υποψήφιοι; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα… Ο λαός της Γλυφάδας θα αποφασίσει. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας πως μπορεί να διαχειριστεί το Δήμο της Γλυφάδας. Αρκετά μας έχουν υπηρετήσει αυτοί που διοικούσαν το Δήμο. Ώρα για νέα άτομα".

Εν τέλει, προοιώνισε πως ελέω της μείωσης των ΚΑΠ, το έργο των νέων δημοτικών Αρχών θα είναι δύσκολο: «Πιστεύω πως είναι μία δύσκολη χρονιά διότι ξεκινάμε με βάση πως ένα μεγάλο ποσό των ΚΑΠ ήδη έχουν παρακρατηθεί και οπωσδήποτε δυσκολεύουν το έργο των εκάστοτε δημοτικών Αρχών».

Σχόλια

  1. ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ