Άραγε, εσύ έχεις φανταστεί ένα κόσμο δίχως εσένα;


\
Ενα ομορφο αρθρο που μας εκανε να σκεφτουμε ,,,
Παναγιωτης Κουτσογιαννης


Η γενιά μας ζει σε ένα σχεδόν αφιλόξενο περιβάλλον. Μεγαλώνουμε σε ένα κόσμο που όλοι δηλώνουν ότι θέλουν να γίνουν παιδιά αλλά δυστυχώς είναι φτιαγμένος μόνο για μεγάλους. Σε ένα κόσμο που γιορτάζει για μόνο μία ημέρατους νέους, ξεχνώντας τις υπόλοιπες 364...

Άραγε μπορεί αυτή η μία μέρα να αλλάξει τον κόσμο; Μπορούν να αλλάξουν ξεπερασμένες νοοτροπίες και μυαλά; Μα φυσικά και όχι. Όμως, ας γίνει μια αρχή. Ας δουλέψουμε για την ημέραπου η φωνή μας θα αρχίσει να ακούγεται σοβαρά. Ας αρχίσει η εποχή που οι νέοι άνθρωποι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες.

Η 12η Αυγούστου έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Διεθνής Ημέρα Νεολαίας, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν προβλήματα και να ενισχυθούν προσπάθειες που έχουνστο επίκεντρο τους τη νεολαία. Ως ΤΟΣΥΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ έχουμε αντιληφθεί πως θα βρούμε πολλά εμπόδια στο δρόμο μας για ίσες ευκαιρίες και η παρούσα οικονομική κατάσταση αυξάνει ακόμη περισσότερο τις δυσκολίες. Αλλά αποφασίσαμε να μην το βάλουμε κάτω. Έχουμε ξεκινήσει το διάλογομε τους ανθρώπους της γενιάς μας για το πως θέλουμε να ζούμε.. δίνουμε το βήμασε όλους να μας πουν πως θέλουν να είναι το σχολείο τους, το Πανεπιστήμιο τους,η κοινωνία που ζουν. Χρησιμοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο συνδιαμορφώνοντας θέσεις και ενώνοντας δυνάμεις προκειμένου να ρίξουμε και τατελευταία εμπόδια στο δρόμο για την εξάλειψη των ηλικιακών διακρίσεων.

Ο λόγος πλέον περνάει σε ανθρώπους με διάθεση και ιδέες για το μέλλον. Ανθρώπους όμως που θέλουν να ακούσουν αλλά και να ακουστούν. Δικός μας στόχος είναι να ενισχύσουμε την ενημέρωση για τα υπάρχοντα προβλήματα και να κινητοποιήσουμε όλες τις νεανικές δυνάμεις με όραμα ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ