Οι Αθλητές Στίβου με αναπηρία (ΑμεΑ)



Με την ημερίδα στίβου που διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γλυφάδας και τον Γ. Σ. Γλυφάδας στις 9 Ιουνίου 2010 στο 6ο δημοτικό στάδιο , Ζέρβα -Άλσους και Τατάκη, έκλεισε με επιτυχία και ο δεύτερος συνεχόμενος χρόνος των προγραμμάτων Στίβου για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ). Τα αγωνίσματα που διεξήχθησαν ήταν 25m βάδην, 50m τρέξιμο, 50m με αμαξίδιο και ρίψη (μπαλάκι).
Πολλά παιδιά του προγράμματος (ΑμεΑ),έλαβαν μέρος και πρώτευαν στους Πανελληνίους αγώνες Special Olympics, που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α από 13 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2010,με μεγάλη επιτυχία κατακτώντας 6 μετάλλια (3 χρυσά - 2 αργυρά - 1 χάλκινο) και τρεις (3) 4ες θέσεις.

1- Ουάλαν Μαριλίζα 1η στα 50 μ.
2- Ζορμπάς Γιώργος 1ος στα 50 μ.
3- Παναγόπουλος Βασ. 1ος στο μπαλάκι και 4ος στα 50 μ.
4- Νισιρίου Ζηνοβία 2η στα 50 μ.
5- Παναγιωτοπούλου Ε. 2η .στα 50 μ.
6- Χρυσάνθη Δέσποινα 3η στα 50 μ.
7- Ματθαίου Μαριάννα 4η στα 25 μ. βάδην
8- Ράπτης Χρήστος 4ος στην σφαιροβολία

Οι ανωτέρω αγώνες αποτελούσαν και test event για τους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics, που θα φιλοξενήσει η χώρα μας, από 25 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2011.

Ο αθλητής μας Ράπτης Χρήστος θα λάβει μέρος και στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες ,Special Olympics στην Βαρσοβία ,από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2010.

Στα δυο (2) χρόνια λειτουργίας του προγράμματος, έχουμε συνολικά 42 αθλητές/αθλήτριες ΑμεΑ. Βασικοί συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας του προγράμματος, ο νυν πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού ,Γεωργόπουλος Πέτρος και οι πρώην πρόεδροι ,Ασλανίδης Ε. και Στάμος Ε.,η γυμνάστρια με ειδικότητα ΑμεΑ, Ψιρροπούλου Μάνια και το μέλος του Δ.Σ. του Αθλ.Οργ. Δημήτρης Κλάδης.


Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γλυφάδας

Σχόλια

  1. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ,ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΜΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ