Γλυφάδα:Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης:Τα 20 πρώτα ονοματα των Υποψηφιών του Συνδυασμου


Ανακοίνωση Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων





Προσκλητήριο συστράτευσης σε όλους τους Γλυφαδιώτες για μια νέα Γλυφάδα απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην εκδήλωση παρουσίασης υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του «Μαζί για την Γλυφάδα».
«Πρόκειται για έναν νέο Συνδυασμό χωρίς χρώμα, για ένα νέο ξεκίνημα χωρίς δεσμεύσεις, για μια καινούργια αρχή ανεξάρτητα από κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις» δήλωσε στην ομιλία του ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει προκειμένου όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης να καταλάβουν ότι ο αέρας της «αλλαγής» ετοιμάζεται να φυσήξει στη Γλυφάδα. Τόνισε ότι «η πρώτη ομάδα υποψηφίων που σήμερα παρουσιάζουμε αποτελεί ζωντανή απόδειξη του μηνύματος της συστράτευσης όλων των δυνάμεων της πόλης».
Ο υποψήφιος δήμαρχος αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που παρέστη στην εκδήλωση αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που δείχνουν οι Γλυφαδιώτες σχετικά με το μέλλον της πόλης τους καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά συνέχεια τον ρωτούν για το πρόγραμμα του αλλά και για τις λύσεις που προτίθεται να δώσει στα προβλήματα της Γλυφάδας. «Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά» τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί στην ουσία ένα προσκλητήριο προς όλους τους κατοίκους της Γλυφάδας καθώς τους στέλνει το μήνυμα της αλλαγής στη πόλη.
«Πρέπει η Γλυφάδα να αλλάξει. Μπορεί, έχει τις δυνατότητες, έχουμε πρόγραμμα και το πιο σημαντικό έχουμε όρεξη για δουλειά» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος υπογράμμισε ότι θα εγκαταλείψει την βουλευτική του ιδιότητα προκειμένου να ασχοληθεί αποκλειστικά με το δήμο στον οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Να σταματήσει η αφισορύπανση
Στην συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Βαρβιτσιώτης παρουσίασε επιστολή προς τη Δημοτική Αρχή με την οποία καλεί στο δήμο να βάλει μια τάξη ώστε να σταματήσει η αφισορύπανση.
«Με την επιστολή μου προς το δήμαρχο κ. Θεοδωρόπουλο του ζητώ να λάβει μέτρα για την εικόνα και την καθαριότητα της πόλης από πάσης φύσεως προεκλογικό υλικό.» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης και κατέληξε «Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου πρότεινα στους συνυποψήφιους μου να μην γεμίσει η πόλη αφίσες, πανό και γενικά προεκλογικό υλικό το οποίο στην ουσία το μοναδικό πράγμα που κάνει είναι να ρυπαίνει τη Γλυφάδα. Έχω προτείνει να χρησιμοποιηθούν μόνο οι νόμιμοι χώροι για διαφήμιση και ζητώ από τη Δημοτική Αρχη να εφαρμόσει την νομοθεσία σχετικά με τους όρους και κανόνες που πρέπει να διέπουν την προεκλογική περίοδο.»
Οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι δηλώσεις στήριξης του Μιλτιάδη
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο, ιατρό, κ. Δημήτρη Μυρογιάννη ο οποίος ανακοίνωσε την μη κάθοδο του στις επικείμενες εκλογές στηρίζοντας, ωστόσο, την υποψηφιότητα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. «Πιστεύω σε αυτόν όχι μόνο επειδή ο Μιλτιάδης είναι νέος και μορφωμένος. Πιστεύω ότι ο Μιλτιάδης είναι η καλύτερη προσωπικότητα που μέχρι σήμερα έχει βάλει υποψηφιότητα για το δήμο Γλυφάδας. Εχει ιδέες, έχει όραμα, έχει όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι θα πετύχει και τότε θα δούμε μια Γλυφάδα διαφορετική» δήλωσε ο κ. Μυρογιάννης τονίζοντας ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Από την πλευρά του ο κ. Βαρβιτσιώτης αφού ευχαρίστησε τον κ. Μυρογιάννη για τις απόψεις του αλλά και τα καλά του λόγια παρουσίασε τους πρώτους 27 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Σχόλια

  1. Ο ΧΑΡΗΣ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα δούμε φωτογραφίες των "φθαρμένων υλικών" της αποτυχημένης απερχόμενης διοίκησης του Δήμου Γλυφάδας, στον συνδυασμό του Μιλτιάδη/Μίλτου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    "ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως κάποιος αγαπητός αναγνώστης θυμάται να μας πεί, το ποσοστό που πήρε στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές, ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφαδοσωτήρας (πάλι) γιατρός, του οποίου η θυγατέρα κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Μιλτιάδη/Μίλτου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μίλτο πές αλεύρι !
    Η Ζένια Πολυδώρου σε γυρεύει !
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_7220.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΟΡΑΤΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόσπασμα από ηλεκτρονικό "σοβαρό" δημοσίευμα για τον κ. Βαρβιτσιώτη.
    "Να γιατί υπηρέτησε με επιτυχία το Υπουργείο Εξωτερικών".
    ..............................................
    Δυστυχώς ο κ. Βαρβιτσιώτης, η κ. Πετραλιά, η κ. Μπακογιάννη και όλοι οι γνωστοί, συνέβαλαν στη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και στο κατρακύλισμα της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ "ΘΕΑΡΕΣΤΟ" ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
    http://parapolitika.gr/el/εν-δήμω/δεν-κάνει-πίσω-η-πάλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ο ΜΕΓΑ-λος στη φωτογραφια !
    Θα περασετε "καλα", οπως περασε ο Λανδρακης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να δούμε πώς θα συνυπάρξουν,Χάρης και Μεγα-λο-ς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΥΝΑΤΗ Η "ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ".
    ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ