ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Αρθρο του Δημητρη Τσακιρη

Αληθεύει ότι δύο μήνες πριν τις εκλογές προσπαθεί να αλλάξει την λειτουργία του τομέα χρησιμοποιώντας αυταρχική πολιτική ?
Είναι ποτέ δυνατόν να φέρει αποτέλεσμα μετά σειρά λαθών επί τρία χρόνια μία τέτοια συμπεριφορά?
Συνεχείς ερωτήσεις ετίθεντο στο δημοτικό συμβούλιο για τα τεράστια προβλήματα τα οποία θα συσσωρευτούν από το λάθος σχεδιασμό αν υπήρχε στον ευαίσθητο αυτό τομέα . Τεράστια λάθη που αφορούν την μη ορθή επιλογή προμήθειας των μηχανημάτων τον σωστό προγραμματισμό και συσχετισμό μεταξύ εργατικού δυναμικού και χρησιμοποιούμενων μέσων για την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων ανακυκλώσιμων και μη.
Η πολιτική τα αγοράζουμε και βλέπουμε έφερε προβλήματα μεγάλα τα οποία η νέα διοίκηση του δήμου πρέπει να καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να τα λύσει.
Τι μας είπε ο κύριος αντιδήμαρχος σε ερώτηση που τέθηκε για την μη χρησιμοποίηση μηχανημάτων ένεκα μη συμβατότητας με το έργο που πρέπει να εκτελεσθεί ?
Αν δεν κάνουν θα τα αλλάξουμε. Έχει μπερδέψει φυσικά πολλά πράγματα. Πιστεύει ότι ο δήμος προμηθεύτηκε παπούτσια με κάρτα αλλαγής.
Δεν φταίει ο εργαζόμενος κύριε αντιδήμαρχε από την ανυπαρξία πολιτικής και προγραμματισμού..
Το χειρότερο όμως είναι τα μεγάλα παχιά λόγια του ορθού λόγου σας . Από δευτέρα θα λυθεί το πρόβλημα μας λέτε εδώ και πολλούς μήνες. Κανένα πρόβλημα δεν έχετε λύσει παρά τα τεράστια χρήματα που έχουν δοθεί της τάξης των 6.000.000 ευρώ. Αντίθετα τα πολλαπλασιάσατε , τα οποία θα τα βρει μπροστά του ο νέος δήμαρχος και κατ επέκταση ο πολίτης δημότης .
Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε με την γνωστή σας ευφράδεια του λόγου τα αδικαιολόγητα. Ζητείστε ένα συγνώμη κάντε στροφή 180 μοιρών και ακολουθείσθε το δρόμο που οδηγεί για την οικία σας.

Τσακίρης Δημήτρης
Δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας
Πρώην αντιδήμαρχος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ