ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΒΡΑΔΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Γέμισαν νιάτα, χαμόγελα και πολύ θετική ενέργεια οι χώροι του Εκλογικού Κέντρου των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ την Κυριακή 12/9/10. Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι οι νέοι της Γλυφάδας θεωρούν φυσικό τους χώρο την πρωτοβουλία μας και με χαρά ανταποκρίνονται. Είναι προφανές πως έχουν πειστεί ότι οι προβληματισμοί τους και οι αγωνίες τους βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στη δημοτική μας κίνηση, που επί χρόνια στέκεται δίπλα τους, κατοχύρωσε στο καταστατικό της το δικαίωμα να έχουν τη δική τους φωνή και τις δικές τους λειτουργίες, χωρίς να ποδηγετούνται και κυρίως προέβαλε τα αιτήματά τους για ένα καλύτερο μέλλον, για μια πόλη όπου μπορούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν.
Αισιόδοξη και φιλική, όπως πάντα, η Πρόεδρός μας και υποψήφια Δήμαρχος κ. Αθηνά Λυγνού, μίλησε στα παιδιά με ειλικρίνεια και πραγματικό ενδιαφέρον. Πολύ συνοπτικά αναφέρθηκε στο Δημοτικό Πρόγραμμα των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ και ιδιαίτερα στα σημεία που αφορούν τη Νεολαία, όπως είναι οι αθλητικές υποδομές, οι καλύτερες συνθήκες μόρφωσης, η στήριξή τους για εξεύρεση εργασίας, η δημιουργία Λέσχης Νέων, η στέγαση της ερασιτεχνικής καλλιτεχνικής τους δημιουργίας, την αναβάθμιση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων και την αδιάβλητη εκλογή του Διοικητικού του Συμβουλίου κ.α.
Πιστεύοντας στη δύναμη των νέων και θεωρώντας ότι η αλλαγή στο Δήμο θα έχει τη σφραγίδα της νεολαίας, τους κάλεσε να το κάνουν πράξη με την πιο δυναμική ενεργοποίησή τους. Στη συνέχεια τους ανακοίνωσε με χαρά ότι ήδη 5 νέοι αξιολογότατοι άνθρωποι περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ και τους προέτρεψε να τολμήσουν περισσότεροι ακόμα να θέσουν υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο, με την ευχή να εκλεγούν.
Κλείνοντας υποσχέθηκε ότι οι βραδιές νεολαίας θα επαναληφθούν, για να προχωρήσει ένας πιο ουσιαστικός διάλογος, με όσο γίνεται περισσότερους νέους, μα προπαντός δεσμεύτηκε ότι οι νέοι και τα ζητήματά τους θα είναι στο προσκήνιο και μετά τις εκλογές, εφόσον οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ εκλεγούν στη Δημοτική Αρχή.

Σχόλια

  1. Απο τους 15 που πήγαν ψηφίζουν οι 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ τα εξαπτερυγα της αποτυχημενης
    απερχομενης διοικησης του Δημου Γλυφαδας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κάνει την κα Λιγνού να πιστεύει ότι θα αυξήσει το ποσοστό της απο αυτο των εκλογών του 2006; Μήπως φαντάζεται ότι ο αγαπημένος της συμβουλάτορας κος Κογκέλης έκανε τόσο καλά την δουλειά του αυτά τα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν ώστε να της αυξήσει το ποσοστό της ; Μάλλον γελιέται και σκορπά αλόγιστα τα χρήματά της σε φανταστικά σενάρια που ο καθοδηγητής της πλέκει με το φαντασμλενο του μυαλό Καληνύχτα κυρία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ