Παιδική Χαρά ;;;Γράμμα-Διαμαρτυρια απο Αναγνωστη




Οδός Πραξιτέλους , συνοικία Αγ. Παρασκευής Ελληνικού.
Μια οδός που πείρε το όνομα της από έναν, από τους σπουδαιότερους γλύπτες της αρχαιότητας. Δυστυχώς όμως σε αυτήν την οδό βρίσκετε μια παιδική χαρά που αμαυρώνει το όνομα του γλύπτη και προσβάλλει την αξιοπρέπεια των κατοίκων.
Βάση των κατοίκων την περιοχής ο Δήμος Ελληνικού κατασκεύασε την συγκεκριμένη ¨παιδική χαρά¨ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να φροντίσει για τους κανόνες και τις προδιαγραφές ασφαλείας (περίφραξη , καθαριότητα, μπάρες για εξυπηρέτηση αναπήρων, δάπεδο ασφαλείας απομάκρυνση κάθε αιχμηρού για τα παιδιά αντικείμενου κλπ) που διαθέτει κάθε σύγχρονη παιδική χαρά. Παρ όλες τις ελλείψεις η ¨παιδική χαρά¨ είναι ανοιχτή στους πολίτες και τα παιδιά τους ενώ ο κίνδυνος παραμονεύει.
Πώς να αισθανθεί ένας δημότης όταν βλέπει πως σε μια γειτονική συνοικία όπως αυτή των Σούρμενα (στα οποία κατοικώ) κατασκευάζεται, με μεγάλη καθυστέρηση , μια παιδική χαρά υψηλών προδιαγραφών κόστους 156,000 Ευρώ;
Οι δημότες αυτού του τόπου αξίζουν περισσότερα από αυτόν τον άθλιο χώρο που ονομάζουν ¨παιδική χαρά¨.
Αξίζουν το αυτονόητο, τον σεβασμό της περιουσία τους, της νοημοσύνης τους, της αξιοπρέπεια τους και το δικαίωμα να μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους ώστε να μπορούν να παίζουν ανενόχλητα σε ένα χώρο δικό τους που θα τους παρέχει ασφάλεια και ξεγνοιασιά .

Σιόλος Νίκος
Δημότης Ελληνικού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ