Ξεκαθαρισμα λογαριασμων σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στ Γλυφάδα



Ξεκαθάρισμα λογαριασμων φαίνεται ότι ήταν πίσω από επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε πρακτορείο Προ Πο στη Γλυφάδα. Πρωταγωνιστής φέρεται να είναι 30χρονος Βορειοηπειρώτης, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία και είχε βγει από τις φυλακές Κασσάνδρας όπου κρατείται με άδεια 9 ημερών. Συνελήφθη λίγο μετά την εισβολή του σε πρακτορείο Προ Πο στην οδό Α. Παπανδρέου στη Γλυφάδα κατά τη διάρκεια της οποίας πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια δύο πελάτες του καταστήματος.
Για συμμετοχή στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας συνελήφθησαν ως συνεργοί του ένας 28χρονος Ελληνας, κάτοικος Ν. Φιλαδέλφειας, και ένας Αλβανός. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι δύο συνόδευαν τον δράστη τη στιγμή που εισέβαλε στο πρακτορείο Προ Πο και πυροβόλησε στα πόδια τα δύο άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό - πελάτες σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας. Σημειώνεται ότι στη διάρκεια του επεισοδίου ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε κατά λάθος στην κοιλιά τον 28χρονο συνεργό του!

Μισή ώρα μετά το συμβάν ο 30χρονος εντοπίστηκε στη λεωφόρο Καρέα να οδηγεί ένα Ford Focus κλεμμένο από την περιοχή του Ναυπλίου και στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι ανατολικού τύπου. Συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του, ενώ υποστήριξε ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου. Αστυνομικοί πάντως υποστηρίζουν ότι ο 30χρονος είχε εισπράξει 1.000 ευρώ προκειμένου να εκφοβίσει πυροβολώντας και τραυματίζοντας στα πόδια τους δύο άνδρες μέσα στο πρακτορείο. Ο 30χρονος ομολόγησε επίσης ότι κατά τη συμπλοκή τραυμάτισε τον συνεργό του. Ο 28χρονος διαπιστώθηκε ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ