Συνδυασμός νίκης με καθαρό και διάφανο ψηφοδέλτιο ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρουσίασε τους 50 πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και απάντησε σε όλους και για όλα. Τόνισε ότι ανεξάρτητα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, βάζουν πάνω από όλα την πόλη, λέγοντας χαρακτηριστικά «το κόμμα μας είναι η Γλυφάδα». Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 46 χρόνια, ενώ ισχυρή είναι η παρουσία πολλών νέων ανθρώπων, με διάθεση να προσφέρουν, συνδυάζοντας την ανανέωση με την εμπειρία.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνεισφορά όλων σε ιδέες και προτάσεις για το μέλλον της Γλυφάδας, και παράλληλα ευχαρίστησε και όσους εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι χωρίς αυτό να καταστεί δυνατόν, προσθέτοντας ότι όλες οι όλες προτάσεις είναι χρήσιμες και η φωνή όλων πολύτιμη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον πρώην αντιδήμαρχο και επί σειρά ετών Δημοτικό Σύμβουλο Σπ. Βαμβακερό, για την προσφορά του και εξήρε την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, ανοίγοντας το δρόμο σε νέους ανθρώπους να προσφέρουν στα κοινά. Ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλία Τζάνο, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο, αλλά θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σχόλια

  1. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλεπουμε την Ματα και ανησυχουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το φέϊγ βολάν αναφέρεται και στον μεσίτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ FORUM ΣΕ ΑΠΟΚΟΜΜΑ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ/ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠ. ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ, ΑΛΛΑ Ο ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΕ, ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ανώνυμος είπε...
    Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ! "

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ Γ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ "ΣΤΕΛΕΧΗ" ΠΗΡΕ 24% ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ