ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕκδήλωση με θέμα «Οι Ρευματικές Παθήσεις ως Κοινωνικό Πρόβλημα στην Ελλάδα»,

Εκδήλωση με θέμα «Οι Ρευματικές Παθήσεις ως Κοινωνικό Πρόβλημα στην Ελλάδα», διοργανώνουν ο Δήμος Ηλιούπολης και το Ελληνικό Ίδρυμα Ρευματολογικών Ερευνών (Ε.Ι.Ρ.Ε.), την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. στο θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για τις ρευματικές παθήσεις, τις παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, δηλαδή των αρθρώσεων, των τενόντων, των μυών, των οστών και της σπονδυλικής στήλης.
Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η δημοσιογράφος Εύα Ντελιδάκη, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ρευματολογικών Ερευνών, Αλέξανδρος Ανδριανάκος.
Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας «Απόψεις γυναικών… για τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα», στη συνέχεια θα μιλήσουν η Πάτρα Ζαφειρίου, ασθενής με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, ο Δημήτριος Καραμήτσος, Ρευματολόγος, Διευθυντής της Ρευματολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», ο Αλέξανδρος Ανδριανάκος, Ρευματολόγος, Α.Ε. Καθηγητής Πανεπιστημίου, Πρόεδρος του Ε.Ι.Ρ.Ε. και ο Ρευματολόγος Γεώργιος Καζιόλα και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ