ΑΜΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ
Σ.ΒΕΜΠΟ 19, ΓΛΥΦΑΔΑ
ΤΗΛ.2109641360-1


Σε νέα ανακοίνωση-παρουσίαση ενός ακόμα τμήματος του ψηφοδελτίου του προέβη προχθές το απόγευμα στο εκλογικό του κέντρο ο πρώην και υποψήφιος ανεξάρτητος δήμαρχος κ. Στέλιος Λανδράκης.
Στην σύντομη και περιεκτική εισαγωγή που έκανε, πριν την ανακοίνωση των νέων συνεργατών του, τόνισε ότι πλέον η δική του παράταξη, η Άμεση Παρέμβαση, είναι η μόνη ανεξάρτητη κίνηση, ενόψει των προσεχών δημοτικών-περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, καθώς η παράταξη Ανοικτοί Ορίζοντες της κ. Αθηνάς Λυγνού στηρίζεται επίσημα από την Δημοκρατική Αριστερά του κ. Κουβέλη (μετά τη διάσπαση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ).
Ακολούθως, καταδίκασε σε υψηλούς τόνους το φαινόμενο των ανωνύμων φειγ βολάν που έχουν κατακλύσει τη Γλυφάδα, υπενθυμίζοντας ότι πρώτος αυτός είχε υποστεί, κατά το παρελθόν τις προβοκατόρικες αυτές ενέργειες, τις οποίες χαρακτηρίζει άνανδρες και ασύμβατες με το χαρακτήρα και την πρακτική του να αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του κατά μέτωπο. Η όποια προσπάθεια κάποιων να τον εμπλέξουν σε τέτοιου τύπου πρακτικές απλά επιβεβαιώνουν ή επεκτείνουν τον προβοκατόρικο χαρακτήρα των ενεργειών αυτών και καταδεικνύουν τις πραγματικές στοχεύσεις των εμπνευστών τους.
Στη συνέχεια, αφού έκανε για ακόμη μια φορά ειδική μνεία στη μορφή και τον προσανατολισμό του για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του, τόνισε την πεποίθησή του ότι η Γλυφάδα χρειάζεται μόνο τα υγιή, άφθαρτα και διαχρονικά επιτυχημένα και έμπειρα από το 1994 μέχρι σήμερα στελέχη του Δημοτικού Συμβουλίου όπως είναι οι Φρειδερίκη Μαλάμη και Γιάννης Γκέκας και μια ομάδα από νέα στα δημοτικά πράγματα πρόσωπα γλυφαδιωτών με καθαρές ιδέες, ανιδιοτέλεια, προσφορά και παρουσία στην πόλη, συνθέτοντας έτσι από κοινού ένα δυναμικό, απαλλαγμένο από βαρίδια του στιγματισμένου παρελθόντος καθαρό ψηφοδέλτιο. Επίσης, χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του πολυσυλλεκτικό και αντιπροσωπευτικό της πόλης, των επιμέρους περιοχών κάτω Γλυφάδα, άνω Γλυφάδα και Τερψιθέα ( προς έκπληξη και ενημέρωση του κ. Βαρβιτσιώτη δεν υπάρχει άνω και κάτω Τερψιθέα), των κοινωνικών στρωμάτων της και των επαγγελματικών της τάξεων ( συμπεριέλαβε και έναν γλυφαδιώτη, νέο, 28 χρονών, άνεργο).
Επιπροσθέτως, σε ερώτηση που δέχτηκε για το πώς σχολιάζει το χαρακτηρισμό «επαγγελματίας δήμαρχος» που του απηύθυνε ο συνυποψήφιος του βουλευτής εν ενεργεία κ. Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή στη ΝΕΤ απάντησε πως προφανώς ο κ. Βαρβιτσιώτης εξ’ ιδίων κρίνει τα αλλότρια, καθώς τόσο αυτός ο ίδιος όσο και η οικογένεια του, γενεές πριν, είναι επαγγελματίες πολιτικοί και με κληρονομικό δικαίωμα μάλιστα, ενώ ο ίδιος εργάζεται σκληρά σε περισσότερες από μια δουλειές από το 1961 μέχρι σήμερα ( βεβαίως όχι με τόση επιτυχία, αφού ούτε σκάφη ούτε βίλες ούτε οικόπεδα στη Μύκονο κατάφερε να αποκτήσει μετά από τόσο χρόνια αδιάκοπης εργασίας). Επίσης, η αφετηρία του στα δημοτικά πράγματα έγινε, όταν ήταν 48 χρονών και έχοντας ήδη μακροχρόνια επαγγελματική πορεία πίσω του και οικονομική αυτοτέλεια (και όχι πολυτέλεια) από δραστηριότητες άσχετες με πολιτική και δημόσια αξιώματα.
Τέλος, τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ανακοίνωσε ο κ. Στέλιος Λανδράκης είναι:
Αντωνίου Χρήστος(συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος), Γκιολές Γεράσιμος( συντηρητής έργων τέχνης), Δοξαράς Γιάννης(επιχειρηματίας στο χώρο της πληροφορικής και της επικοινωνίας, κάτοχος PHD), Θάνος Θωμάς(γεωπόνος), Κάνος Στράτος( συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος), Καλημέρη Μιχαέλα(ναυτιλιακές επιχειρήσεις), Λουκάκη Βούλα(δημοσιογράφος), Μακρής Σπύρος(τεχνικός τύπου), Μαράτος Γεράσιμος(άνεργος), Μπεχλιβανίδου Ελπίδα(οικιακά), Πρασσάς Δημήτρης(αρχιτέκτων μηχανικός), Ρωμαίος Στέφανος(ιδιοκτήτης ταξί), Σακελάρη Ροδάνθη(λογίστρια), Σκούντζος Νίκος(αρχιτέκτων πολεοδόμος), Ταμπακάκη Τζωρτζίνα(επιχειρηματίας) και Φυρίγου Γεωργία(ιδιωτική υπάλληλος).

Σχόλια

  1. Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΝΩΣΤΟΣ, Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΙΚΟΣ MR. KORNER ΓΙΑ ΤΙΣ "ΓΝΗΣΙΕΣ" ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το οφθαλμοφανές γελοίο είναι πως σαν κλικ άρουν την ανάρτηση αυτή πως είναι "αστεία"
    Καμία παρουσίαση υποψηφίων δεν είναι αστεία
    Ας σοβαρευτούν λίγο αυτοί που το κάνουν γιατί κάνει μπαμ και τους μειώνει αφάνταστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οφθαλμοφανές γελοίο είναι πως σαν κλικάρουν την ανάρτηση στο "αστεία"..
    Καμία παρουσίαση υποψηφίων δεν είναι αστεία και καλά θα κάνουν να σοβαρευτούν και ας δείξουν ψυχραιμία οι απέναντι καθώς κάνει μπαμ η γελοιότητα που γέρνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ