ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γιατί φυγομαχείτε κ. Βαρβιτσιώτη; Γλυφάδα 8.11.2010 Βασικό χαρακτηριστικό ενός υποψηφίου Δημάρχου θα πρέπει να είναι η ετοιμότητα κα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιατί φυγομαχείτε κ. Βαρβιτσιώτη;

Γλυφάδα 8.11.2010 Βασικό χαρακτηριστικό ενός υποψηφίου Δημάρχου θα πρέπει να είναι η ετοιμότητα και ο τεκμηριωμένος λόγος μέσα από τον οποίο κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία, να αποδεικνύει τις γνώσεις, την εμπειρία και τα σχέδια του για την Πόλη που διεκδικεί να Διοικήσει.

Εντύπωση μας προκαλεί η απάντηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υποψηφίου Δημάρχου σε πρόταση του κρατικού καναλιού για κοινή παρουσία με τον αντίπαλο του Κώστα Κόκκορη στην εκλογική αναμέτρηση της 14ης Νοεμβρίου 2010, ο οποίος αρνήθηκε τη συμμετοχή με το επιχείρημα ότι έχει περισσότερες και καλύτερες προτάσεις από την ιδιωτική τηλεόραση. Γιατί άραγε;

Εμείς απαντάμε στον κ. Βαρβιτσιώτη ότι είμαστε στη διάθεση του σε όποιο Μέσο εκείνος κρίνει κατάλληλο να ανταλλάξουμε τα σχέδια μας και τις προτάσεις μας για την πόλη της Γλυφάδας και τους κατοίκους της.

Το μήνυμα μας ότι έχουμε Γνώση, Εμπειρία, Θέληση και Σχέδιο για να κάνουμε τη Γλυφάδα Πρότυπη Πόλη, δεν αποτελεί τεχνική προβολής και εντυπωσιασμού αλλά είναι η ταυτότητα και η φιλοσοφία μας, την οποία θέλουμε να κάνουμε πράξη ως Δημοτική Αρχή.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ