Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ



Σύμφωνα με τα αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής η παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έλαβε το ποσοστό 6,3 %. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους 2.000 δημότες που μας εμπιστεύτηκαν την πρωτοβουλία μας και να τους διαβεβαιώσουμε πως θα τους εκπροσωπήσουμε με ήθος και συνέπεια στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα αυτό και με δεδομένη την ανεξάρτητη πολιτική μας θέση και πορεία, ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του μέλους του δημοτικού μας συμβουλίου και Υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κόκκορη ο οποίος έλαβε τη δεύτερη θέση σε μια ανταλλαγή απόψεων για προγραμματική σύγκλιση και αναβάθμιση της πόλης μας.

Αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων ήταν η ταύτιση απόψεων στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη μας και η αποδοχή του Κώστα Κόκκορη των προγραμματικών θέσεων της παράταξής μας
Επιπροσθέτως, η παράταξή μας συνεκτίμησε ιδιαίτερα την προσωπικότητα, το ήθος και την πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία του υποψηφίου δημάρχου ο οποίος είναι ήδη εκλεγμένο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Γλυφάδας, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, με ουσιαστική γνώση της πόλης και των θεμάτων της. Η επιλογή στήριξης στο πρόσωπο του κ. Κόκκορη ως τον καταλληλότερο για το αξίωμα του Δημάρχου είναι μια επιλογή με βασικό κριτήριο, πέραν της προγραμματικής σύγκλησης, το συμφέρον της πόλης που δεν επιδέχεται πλέον άλλα αποτυχημένα πειράματα, απαλλαγμένη από μικροκομματικές ιδεοληψίες και δεσμεύσεις, καθώς πεποίθησή μας είναι πως το βέλτιστο για την πόλη είναι να διοικηθεί από ένα πρόσωπο ικανό και έμπειρο στο χώρο της αυτοδιοίκησης.







Κατόπιν αυτού καλούμε τους ψηφοφόρους και φίλους της παράταξής μας να στηρίξουν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την παράταξη ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη.

Ευχαριστούμε όλους τους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύθηκαν και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος και η Ανεξάρτητη Δημοτική Κοινωνική Πρωτοβουλία θα παραμείνουν δίπλα τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ