Ηλιούπολη Μήνυμα του Νέου Δημάρχου Βασίλη Μπαλασοπουλου




Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Σας ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που με την ψήφο σας, μου δώσατε χθες την εντολή να συνεχίσω τον κοινό μας αγώνα από τη θέση ευθύνης του Δημάρχου αυτής της πόλης. Θερμά όμως ευχαριστώ και όλους τους συμπολίτες μου που επέλεξαν να ψηφίσουν διαφορετικά, αφού με τη συμμετοχή τους, έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την Ηλιούπολη.
Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες, ούτε για πανηγυρικούς λόγους. Θέλω μόνο, αντιλαμβανόμενος το βάρος της τιμής που μου κάνατε, να επαναλάβω τις δεσμεύσεις που από καιρό έχω αναλάβει, αλλά και να αναλάβω και νέες δεσμεύσεις, ανταποκρινόμενος στα μηνύματα που στείλατε μέσω των χθεσινών εκλογών.
• Η χθεσινή νίκη δεν αποτελεί νίκη ενός κόμματος ή μίας παράταξης, αλλά αποτελεί νίκη του λαού της Ηλιούπολης. Και το αύριο της πόλης θα το οικοδομήσουμε όλοι μαζί, βασισμένοι σε μία νέα ενότητα μας, μία νέα ενότητα του λαού, της κοινωνίας της Ηλιούπολης.
• Η πόλη δε θα διοικηθεί από έναν άνθρωπο ή μία παράταξη, αλλά από ευρείες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες. Και σε αυτήν την προσπάθεια θα χρησιμοποιηθεί ό, τι καλύτερο διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης, σε στελέχη ή εργαζομένους, χωρίς να έχει καμία σημασία το από πού προέρχεται ο καθένας.
• Θα αναλάβω άμεσα πρωτοβουλίες και για την ενότητα της παράταξης, αρχής γενομένης με τη σύγκληση Συνεδρίου της παράταξης για να πορευτούμε όλοι μαζί από εδώ και πέρα ενωμένοι. Στο Δημοτικό Συμβούλιο δε θα είμαστε 25 δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά 28 ως παράταξη, και ενωμένοι όλοι και οι 41 για τα προβλήματα της πόλης.
• Ο Δήμος δε θα ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ή σε πρόσωπα και παρατάξεις. Ο Δήμος ανήκει και θα ανήκει στο λαό της Ηλιούπολης. Όλοι μαζί θα συσστρατευθούμε στην αντιμετώπιση των κοινών μας προβλημάτων.
• Τα πανηγύρια τελείωσαν χθες το βράδυ. Ήδη από σήμερα σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε για την πόλη μας. Και σας χρειάζομαι όλους δίπλα μου σε αυτό, ανεξαρτήτως του τι ψήφισε ή στήριξε ο καθένας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ