ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΕΝΑ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ – ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ



Αγαπητοί φίλοι και φίλες ,
Σας ευχαριστώ θερμά για την προτροπή και τη στήριξη που μου δείξατε στο συνδυασμό ‘ ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – Κ.ΚΟΚΚΟΡΗΣ’ στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 .
Έδωσα έναν αγώνα έντιμο όπως απαιτούν τα πλαίσια μιας δημοκρατικής και ευγενούς προεκλογικής εκστρατείας , μαζί με όλους τους συνυποψηφίους μου. Προσωπικά μάλιστα φέροντας το πρόβλημα του ονόματος στο ψηφοδέλτιο ξεκίνησα από το μηδέν έχοντας στο πλευρό μου την έμπρακτη υποστήριξή σας .
Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας και με αίσθημα ευθύνης να συμβάλλω στα άλυτα προβλήματα της πόλης μας που δεκαετίες ολόκληρες την ταλανίζουν .
Στις 14 του Νοέμβρη ’10 έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα , εκλέξαμε για Δήμαρχο έναν άξιο άνθρωπο , τον Κ.Κόκκορη , έναν άνθρωπο σαν κι εμάς , έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα προβλήματα γιατί τα έζησε και τα βίωσε , ένα άνθρωπο που κατοικεί στη Γλυφάδα από μικρό παιδί , έναν άνθρωπο που δεν θα ντρέπεται να μας κοιτάξει στα μάτια αύριο ,έναν άνθρωπο που θα εργάζεται από το πρωί έως το βράδυ γιατί αυτό μας το έχει αποδείξει , έναν άνθρωπο τεχνοκράτη που απαιτεί κι έχει ανάγκη η πόλη μας.
Στόχος μας είναι η Γλυφάδα να γίνει Πρότυπη Πόλη και αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί.
Η διαφάνεια και η συνεχής μας επικοινωνία θα αποτελέσουν αντικείμενα της δράσης μου . Οι συγκυρίες γνωρίζετε όλοι ότι είναι πολύ δύσκολες γι αυτό το λόγο σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας για να δώσουμε μάχη για ανάπτυξη και προοπτική.
Με εκτίμηση

Σχόλια

  1. Μπράβο Λένα,απέδειξες ότι με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση μπορεί κάποιος να καταφέρει τους στόχους που θέτει. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε στο Δήμο μας.Η δική σου επιτυχία στην εκλογή είναι ένα καλό νέο για τη Πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ