Γλυφάδα: Έληξε η διαδικασία της επανακατμέτρησης




Τι είπε ο νέος Δήμαρχος Κώστας Κοκκορης στη Συνέντευξη Τυπου



Με τη λήξη της διαδικασίας επανακαταμέτρησης ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης απάντησε σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, σχετικά με τη διαδικασία εξήγησε ότι δεν προέκυψαν ευρήματα που να αλλοιώνουν ή να αμφισβητούν το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 14ης Νοέμβριου 2010 «σε μια εκλογική αναμέτρηση πάντα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όμως κοινός στόχος όλων ανεξάρτητα από τη θέση την οποία βρίσκονται θα πρέπει να είναι η αναβάθμιση της Γλυφάδας και η βελτίωση της ζωής των κατοίκων της».

Στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ σχετικά με το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες του ως Δημοτική Αρχή. Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα, τόνισε ότι «θέλουμε ένα Δήμο παραγωγικό και αποτελεσματικό ο οποίος θα αλλάξει την καθημερινότητα των Πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια. Ήδη έχουμε καλέσει όλες τις δυνάμεις της Πόλης, γιατί πιστεύουμε ότι στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται, όλοι είναι χρήσιμοι ακόμη και αν έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Άλλωστε αυτό που προέχει είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την πόλη μας εδώ και χρόνια».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ