Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 'ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ"

Κατόπιν των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και του ποσοστού 7,5% που έλαβε η παράταξη της ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ οφείλουμε καταρχήν να ευχαριστήσουμε τους 2.300 πιστούς μας φίλους και να δηλώσουμε με τον τρόπο μας παρόντες στις εξελίξεις του Δήμου όπως με συνέπεια πράττουμε 16 χρόνια τώρα είτε με την ιδιότητα της Δημοτικής Αρχής είτε μέσα από τους αγώνες στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Με ορίζοντα τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 14 Νοεμβρίου για την ανάδειξη του Δημάρχου της πόλης αλλά και της δημοτικής αρχής στο σύνολό της πρέπει όλoι να αντιληφθούμε πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ευθύνη της επιλογής μας μεμονωμένα ή ως παρατάξεις. Η Γλυφάδα δεν έχει περιθώρια για ακόμα μια λάθος επιλογή. Τα τελευταία χρόνια που πέρασαν δεν ήταν μόνο κάποιος χαμένος χρόνος. Επέφεραν μια σημαντική διάβρωση στη νοοτροπία, στη λειτουργία αλλά και στην αποτελεσματικότητα του Δήμου. Οι ευθύνες για την κατάσταση αυτή έχουν και ταυτότητα και ονοματεπώνυμο. Και δεν αφορούν ένα πρόσωπο, αφορούν μια δημοτική αρχή στο σύνολο της!

‘Όπως ήδη γνωρίζετε το 2006 η παράταξή μας στήριξε την απελθούσα και εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα σημερινή δημοτική αρχή με μοναδικό κριτήριο την ιδεολογική προέλευση. Ήταν μια λάθος επιλογή και πολύ σύντομα το αναγνωρίσαμε. Δυστυχώς, όμως το κακό έγινε και αυτό δεν αλλάζει.

Σήμερα, εμπειρότεροι, σοφότεροι, γνώστες εκ των έσω προσώπων και καταστάσεων, έχοντας δώσει αγώνες μέσα από το ρόλο της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και απαλλαγμένοι από κομματικές προκαταλήψεις κρίνουμε πως η Γλυφάδα χρειάζεται Δήμαρχο που να είναι σε θέση να διοικήσει χωρίς βαρίδια γύρω του, χωρίς όλους αυτούς που χρόνια ταλανίζουν την πόλη στο προσκήνιο ή στα παρασκήνια. Χωρίς αυτούς που η τελμάτωση της πόλης φέρει το ονοματεπώνυμο τους. Χωρίς αυτούς που ακόμα κατέχουν τις θέσεις και τα αξιώματα στα όποια απέτυχαν παταγωδώς και ετοιμάζονται και για δεύτερο γύρο θριάμβου. Χρειάζεται Δήμαρχο έμπειρο στο χώρο της αυτοδιοίκησης, γνώστη της Γλυφάδας και των προβλημάτων της, αυτοδημιούργητο και αγωνιστή της ζωής, με πυγμή και όραμα για την πόλη.

Η επιλογή κατόπιν του αποτελέσματος της προηγούμενης Κυριακής είναι μεταξύ του Μ. Βαρβιτσιώτη, ενός πολιτικού γόνου που δεν έχει καμία σχέση και εμπειρία με την τοπική αυτοδιοίκηση και την πόλη, συνεπικουρούμενου από όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη και τους αξιωματούχους της απερχόμενης αποτυχημένης δημοτικής αρχής και από την άλλη του Κώστα Κόκκορη ενός αυτοδημιούργητου επιστήμονα και επαγγελματία με αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση της πόλης, έχοντας θητεύσει με ήθος και ενδιαφέρον στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται όπως ήδη είπαμε για μια αντικειμενική επιλογή ευθύνης.
Την Κυριακή ψηφίζουμε δήμαρχο για την πόλη μας, για όλους μας… Για το λόγο αυτό καλούμε τους φίλους της παράταξης μας να στηρίξουν την προσεχή Κυριακή τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Κόκκορη ως τον πιο κατάλληλο για το αξίωμα αυτό, την μοναδική μεταξύ των δύο καθαρή αυτοδιοικητική υποψηφιότητα και την παράταξη της Δυνατής Γλυφάδας.


Ευχαριστούμε όλους τους φίλους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύθηκαν και πίστεψαν σε μας και το πρόγραμμα μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Στέλιος Λανδράκης και η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ θα παραμείνουν δίπλα τους, παρόντες όπως επί δεκαέξι συναπτά έτη πράττουν, στον καθημερινό αγώνα για μια καλύτερη πόλη.


Σοφίας Βέμπο 19, Γλυφάδα – Τηλ. 210 9641360 -1

Σχόλια

  1. Δύσκολος ο μοναχικός δρόμος Στέλιο και στη ζηή και στην Πολιτική. Πάντα κάνεις λάθος επιλογές!!!Και πληρώνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάριος ο Εσωτεριστής13 Νοεμβρίου 2010 στις 12:32 π.μ.

    Συμφωνώ απολύτως με τα λόγια του προηγούμενου σχολίου :

    "Δύσκολος ο μοναχικός δρόμος Στέλιο και στη ζωή και στην Πολιτική. Πάντα κάνεις λάθος επιλογές!!!Και πληρώνεις!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ