Σχόλια

 1. Σιγά τα ωά κομματικός υπηρέτης σούργελο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_6817.html

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΖΟΥΒΕΛΗ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΖΟΥΒΕΛΗ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗ MERCEDES

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ), ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τζούβελη η mercedes είναι τεκμήριο Την δικαιολογούν τα εισοδηματά σου; Κανένας εισαγγελέας ακούει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μια περίεργη ιστορία στο δήμο Γλυφάδας...
  Από τον Ηρακλή Δημητρακόπουλο

  Μια περίεργη ιστορία απασχόλησε το A’ αστυνομικό τμήμα του Δήμου Γλυφάδας. Πρωταγωνιστής το πρωτοκλασάτο στέλεχος του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και αντιδήμαρχος καθαριότητας της απερχόμενης Διοίκησης του κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλου.
  Σύμφωνα με τις καταγγελίες που υπάρχουν, εργολάβος από τη Φλώρινα έκοβε και διέλυε πέντε λεωφορεία, ένα απορριμματοφόρο και δύο φορτηγά του Δήμου χωρίς να έχει προηγηθεί η νόμιμη διαδικασία.
  Όπως κατέθεσε ο εργολάβος σκραπ έδωσε προκαταβολή 5.000 ευρώ σε υπάλληλο του Δήμου και όχι στο ταμείο του Δήμου.
  Έμπειροι δημοτικοί παράγοντες επισημαίνουν ότι για την εκποίηση του άχρηστου υλικού, έπρεπε να προηγηθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να...
  χαρακτηριστούν τα οχήματα του Δήμου άχρηστα και είτε να μεταφερθούν στον ΟΔΔΥ είτε να εκποιηθούν με διαγωνισμό. Οι ίδιοι δημοτικοί παράγοντες υποστηρίζουν ότι όλα δείχνουν ότι το μεγάλο φαγοπότι συνεχίζεται ! Τα φαινόμενα της λεηλασίας της Δημοτικής περιουσίας με αδιαφανείς διαδικασίες αποδεικνύουν ότι με φτιασίδια, ωραιοποιήσεις και μεταλλάξεις δεν αλλάζει νοοτροπία η δεξιά παράταξη. Ο κ. Βαρβιτσιώτης συνεχίζει την πολιτική του προκατόχου του με τα ίδια στελέχη.” Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς”...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρόφιμα που δεν χαλανε

ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ