προσθήκη πέντε (5) αιθουσών διδασκαλίας στο 16ο Δημοτικό Σχολείο


Η προσθήκη πέντε (5) αιθουσών διδασκαλίας στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας ήταν το αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης που υπογράφει σήμερα από το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) κ. Ηρακλή Δρούλια και το Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κώστα Κόκκορη.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων εξήντα έξι χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι ευρώ  (1.566.166,10 ευρώ) συμπεριλαμβανομένων απροβλέπτων, αναθεώρησης και ΦΠΑ.  Η εκτέλεση της προγραμματικής σύμβασης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12-8-2012 και ο χρόνος κατασκευής του έργου ορίζεται σε 330 ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της εργολαβικής σύμβασης.

Το έργο θα υλοποιηθεί από το Δήμο Γλυφάδας με μελέτη και κατασκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Οργανισμού και η χρηματοδότησή του σύμφωνα με τους όρους της προγραμματικής σύμβασης.

Στη συνέχεια οι κ.κ. Δρούλιας και Κόκκορης επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο Λύκειο προκειμένου να εξετάσουν την επανατοποθέτηση των υαλοπετασμάτων που έχουν τοποθετηθεί για ηχομόνωση.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις απαιτούμενες συνθήκες και να καλύψουμε τις ανάγκες των σχολείων μας σε υποδομές ώστε οι μαθητές αλλά και οι εκπαιδευτικοί να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ