Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Με συναρπαστικούς αγώνες και μεγάλη συμμετοχή, ερασιτεχνών αθλητών/αθλητριών από Αττική, Κεφαλλονιά, Βόλο και Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το 7ο πρωτάθλημα ανεξαρτήτων αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες ανδρών και δύο γυναικών και οι 87 συμμετέχοντες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση της νίκης.
Ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή στους αγώνες και η κατάκτηση της 2ης θέσης από την Λυδία Αργυροπούλου, Δημοτικής Συμβούλου Βαρης-Βούλας-Βουλιαγμένης & μέλους του νεοσύστατου Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού.
Οργανωτικά, ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΟΦΕΠΑ), έδειξε για μία ακόμα φορά τις ικανότητές του και όλοι όσοι έλαβαν μέρος στους αγώνες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την πολύ καλή διοργάνωση.
Οι προπονούμενοι στις εγκαταστάσεις της Βούλας ανεξάρτητοι αθλητές είχαν σημαντικές επιτυχίες σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Στην κατηγορία 40-49+ ετών την 2η θέση κατέλαβε ο ΙΣΑΑΚ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ και την 3η ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ
Στην κατηγορία 50-59 ετών ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ κατέλαβε την 2η θέση
Στην κατηγορία 60-69 ετών οι Βουλιώτες κατέλαβαν και τις τρεις πρώτες θέσεις, 1ος ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΜΠΗΣ, 2ος ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ και 3οι οι ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΜΑΝΗΣ
Στην κατηγορία 70+ την 1η θέση κατάκτησε ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΕΡΔΙΛΑΣ και την 3η ο ΤΙΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Στις γυναίκες 18-39 η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙΤΗ κατέλαβε την 2η θέση ενώ στην κατηγορία 40+ την πρώτη θέση κατέλαβε η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΘΑ και την 2η η ΛΥΔΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στους αγώνες παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι ΔΑΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΗΛΕΚΤΡΑ, ο Δημοτικός σύμβουλος ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ενώ έκαναν απονομές οι επίσης Δημοτικοί Σύμβουλοι : ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ, ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΣΙΝΑ-ΧΟΒΡΗ ΜΑΡΙΑ και ΜΠΕΛΕΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ