Οι πρώτες 100 μέρες του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη

Οι πρώτες 100 μέρες του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη
Επιτέλους κάτι αλλάζει!

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης μόλις 3 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του, φαίνεται συνεπής στις προεκλογικές του υποσχέσεις να είναι κοντά στον Δημότη, δημιουργώντας μια Δυνατή Γλυφάδα, ικανή να φανεί αντάξια στο όνομά της αλλά και στα «σημεία των καιρών.
Ξεκινώντας από νωρίς το πρωί, κάθε πρωί, οργώνει περπατώντας όλη την Πόλη, παρατηρώντας, διορθώνοντας κάποια «κακώς κείμενα, μιλώντας με τους Δημότες και ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματά τους.
Συνήθως τα γεγονότα τον πρώτο χρόνο της εκάστοτε Δημαρχίας κυλούν ομαλά, χωρίς αντιπαραθέσεις ουσίας.. Τα πράγματα όμως κάπου άλλαξαν αυτή τη φορά. Ενστάσεις για τους ψήφους, , Πρωτοδικείο, αλλά και δικαίωση Κόκκορη από αυτό.. Συναντήσαμε τον Δήμαρχο στο γραφείο του και αδράξαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε εφ όλης της ύλης

Κύριε Κόκκορη δεχτήκατε πυρά από την Αντιπολίτευση περί μνημονίου συνεργασίας . Ποια η άποψη σας

Η Συνεργασία ήταν ανοικτή. Δεν υπήρξε κάποιο «κρυφό» μνημόνιο αλλά βλέπετε μάλλον η λέξη είναι” της μόδας» και τη χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν.

Μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου επάνω στην ένσταση που έκανε η Αντιπολίτευση και τη δικαίωσή σας από το αρμόδιο όργανο του Κράτους ποιος ο λόγος που συνεχίζεται να ακούγεται το συγκεκριμένο γεγονός περί μνημονίου κλπ.
Ο λόγος είναι προφανώς ότι κάποιοι θεωρούν κληρονομικό δικαίωμα τους την πολιτική δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι στις εκλογές τον ρόλο έχει Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ποια τα άμεσα σχέδια σας για το μέλλον της Πόλης;
Όλες οι προεκλογικές μου υποσχέσεις θα γίνουν πραγματικότητα. Η Πόλη θα γίνει πιο ανθρώπινη, πιο φιλική για τους Δημότες ήδη έχουν ξεκινήσει να λύνονται καίρια προβλήματα όπως της Καθαριότητας, αλλά και ο Καθαρισμός στα λιμάνια γίνεται όχι μόνο στα φερτά, αλλά καθαρίζει και η κατάσταση για τον ελλιμενισμό των σκαφών..Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του..

Βλέπουμε ότι αναπλάθονται ήδη δυο πλατείες στην Γλυφάδα αυτή του Αγίας Τριάδαςα και αυτή της Ευρυάλης, οι οποίες γίνονται από δωρεές πολιτών αλά και με την συνεργασία του Δήμου
Κατ΄αρχάς νιώθω υπόχρεος για την χορηγία των συμπολιτών μας.. Αυτό μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη. Αλλά και η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συμπολίτες μας και εμπιστεύονται τις δράσεις μας για την αλλαγή της Πόλης μας γεμίζει ευθύνη και δύναμη να προχωράμε μπροστά.
Αυτό σημαίνει πολλά από μόνο του!!

ΣΣ. Στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας εκ παραδρομής έγινε το εξής Κολοκοτρωνεικο λάθος. Η Πλατεία της Αγίας Τριάδας που αναπλάθεται έγινε Πλατεία Αγίου Τρύφωνα. Ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας, αλλά και την επιοικια αυτών..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ