Την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 20.00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας με τα ακόλουθα θέματα:



1. Αναφορικά με την αποδοχή της δωρεάς και των προτάσεων της μελέτης  για τη διαμόρφωση της  πλατείας  Νέας Ευρυάλης.
2. Αναφορικά με την αποδοχή της δωρεάς και των προτάσεων της μελέτης  για τη διαμόρφωση της  πλατείας  Αγίας Τριάδας.
3. Πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για την κάλυψη παροδικών αναγκών των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου.
4. Τροποποίηση της με αρ.26/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής Καθορισμού Τιμήματος των ακινήτων και κινητών πραγμάτων του Δήμου, μετά από τη με αρ.πρωτ. 13885/29.3.2011 δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου κ. Νικηφόρου Τσαρούχα.

5. Τροποποίηση της με αρ.31/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ορίστηκε το μέλος των κατά περίπτωση συγκροτούμενων Επιτροπών Παραλαβής Έργων, μετά από τη με αρ.πρωτ. 13885/29.3.2011 δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου κ. Νικηφόρου Τσαρούχα.
6. Καθορισμός Αυτοτελών Οικισμών του Δήμου μας για τη γενική απογραφή κτιρίων πληθυσμού – κατοικιών 2011 .

7. Έγκριση Προγράμματος προστασίας αδέσποτων ζώων.
8. Ορισμός ενός (1) Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως μέλους της Επιτροπής Επίλυσης με Συμβιβασμό Φορολογικών Διαφορών και γενικά Αμφισβητήσεων για το έτος 2011.
9. Ορισμός αμοιβής της δικηγόρου Αθηνών κ. Λαμπρινής Σάτου για την εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον του Αρείου Πάγου για την υπόθεση κοινόχρηστης έκτασης στον οδό Άλσους. 
10. Επιβολή χρηματικών προστίμων στις διαφημιστικές εταιρείες , που έχουν τοποθετήσει ή διατηρούν διαφημιστικά πλαίσια σε στέγες κτιρίων στα διοικητικά όρια του Δήμου μας.
11. Επιβολή χρηματικών προστίμων στις διαφημιστικές εταιρείες AFFICHAGE ΕΛΛΑΣ Α.Ε., TOP OUTDOOR CONTROL A.E., REMEDY ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. και VIA NET , που είχαν τοποθετήσει ή διατηρούσαν κατά το έτος 2010  διαφημιστικά πλαίσια σε στέγαστρα στάσεων αφετηριών και αναμονής επιβατών, για εμπορικούς σκοπούς , στα διοικητικά όρια του Δήμου μας.
12. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Διαμορφώσεις Περιβάλλοντα χώρου Αθλητικού Κέντρου» .
13. Επί εγγράφου της ΤΕΔΚΝΑ για  προσχώρηση στο Γραφείο του Συμφώνου των Δημάρχων της Ε.Ε.
14. Ορισμό υπευθύνου επικοινωνίας στο έργο Energy for Mayors.
15. Καθορισμός του ανώτατου ορίου του χρηματικού ποσού που μπορεί να διατηρείται σε μετρητά στο δημοτικό ταμείο κατά το τρέχον έτος 2011.
16. Ανάπλαση τριγώνου που περικλείεται από τις οδούς Σ.Καράγιωργα και Παναγούλη.
17. Eπί του από 31.3.2011 πρακτικού της Επιτροπής για την παραχώρηση ή μη χώρων στάθμευσης οχημάτων σε άτομα με αναπηρία.
18. Επί αιτήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος – Υποκατάστημα Γλυφάδας για σήμανση μίας θέσης στάθμευσης έμπροσθεν του υποκαταστήματος της στην οδό Μαραγκού αρ. 3.
19. Δωρεά  μηχανολογικού εξοπλισμού (μιας πρέσας κι ενός φορτηγού αυτοκινήτου) ιδιοκτησίας Δήμου Γλυφάδας στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων, Νομού Εύβοιας.
20. Δωρεά ενός απορριμματοφόρου οχήματος ιδιοκτησίας Δήμου Γλυφάδας στο Δήμο Αλμυρού, Νομού Μαγνησίας. 
21. Δωρεά  μηχανολογικού εξοπλισμού (απορριμματοφόρο τύπου βαρέλας – φορτηγό ανατρεπόμενο μικρό – φορτηγό ανατρεπόμενο ) ιδιοκτησίας Δήμου Γλυφάδας στο Δήμο Σκοπέλου, Νομού Μαγνησίας.
22. Επί αιτήματος της κ. Αλεξίου Αναστασίας για παράταση  ταφής του νεκρού υιού της, στο Νεκροταφείο του Δήμου μας.
23. Επί αιτήματος του κ. Λιάτση Γεώργιου για άδεια κοπής ενός δένδρου επί της οδού Ιθάκης αρ. 146.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ